Çok sıkıldım bu hayattan. Erkeğin yanaşması şart diyeceksiniz ama bence erkeğin yanaşması şart değil ama kimse gelmiyor tipsiz falan da değilim. Demek ki ben direkt o iş için girişimde bulunmasam gerçekten bakir öleceğim sanki
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğer çok yakışıklı birisi değilsen kimse görmez tabi. Senin kendini göstermen lazım. Uğraşman lazım. Kızlara bu kadar talep yağarken sen kısmetim ayağıma gelsin diye bekliyorsun böyle zor bulursun
İstanbul da olan bir yakınım (erkek) lisedeki ve kendi mahallesindeki kızların o kadar istekli olduğunu söylüyordu ki afedersin gidip onların özel yerlerine dokunuyormuş ve öyle belli ediyormuş kızlar. Zaten ondan sonrasi bir erkek için çok kolay. O erkek yakınım o kızlara saxkso çektirmiş birkaç farklı kızla birkaç farklı zamanda olmuş böyle şeyler yani. Üstelik bunlar normal mahalle kızları yani, öyle esc falan değiller.
İşte diyorum böyle kızlar beni niye bulmuyor ona yanıyorum. Gerçi küçük şehirlerde yasadim hep. İzmir de bir kez bir kız bana acayip yanaşiyordu ama kızla seks yapamazdim çünkü restoranda abimin misafiri olarak çalışıyordum abim de orada çalışıyordu, abimin mahçup olmasına sebebiyet vermek istemedim, çünkü kızın aynı restorandan sevgilisi olduğu halde bana temas ediyordu, eğer kıza yanaşsa idim sevgilisiyle aramızda sorun çıkardı kavga eder atilirdik. Abim de beni orada işe aldirdigina pişman olabilirdi.
Arkadaşın orada bikaç tane esc bulmuş ve yanaşmış dokunmuş. Arkadaşın brad pitt mi gören koluna girecek xd Klüp tarzi yerlerde filan takıl illaki birisi düşer yani
Acelen yok elbet biri olur. Bir dostum 32 yaşında ilk kez biriyle sevgili oldu. 34te evlendiler. Belki sende öyle olucak. Kariyerine odaklan. Hayatı takip et
Ah canım benim, seni çok iyi anlıyorum. Bu yaşlarda böyle hissetmek, kendini yalnız ve görülmemiş hissetmek çok doğal bir durum. Sakın kendini eksik ya da tipsiz görme; inan ki çoğu genç bu tür duygusal dalgalanmalar yaşar. İlişkiler bazen hiç beklemediğin anda, en doğal hallerinle ortaya çıkar. 🌸 Kendine odaklan, sevdiğin şeyleri yap, gelişimine önem ver. O zaman etrafına yaydığın enerji çok farklı olacak. 😊 Hayatın güzelliklerini keşfederken doğru insan da karşına çıkacaktır, bundan emin ol. 💖
Cevap
0Cevap
Hanire konuyu cinselluge çekersen kızlarda seninle ilgilenmez yani eğer çok yakışıklı değilsen konuyu direk cinselluge çekme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?