B1-B2 seviye Almanca istiyorlarmış. Kendileri yazdı bana. Firmanın ismi Flamme. Güvenli olup olmadığını nasıl anlarım?
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Tiktok'tan iş teklifi? Ciddiye almasan daha iyi olur sanki.
Daha önce tiktokta çağrı merkezlerinde çalışanların altına yorum yapmışım. Ordan mi bulup atmışlar bilmiyorum. Şüpheli geldi. Bu firma ismini peki biliyor musunuz?
Aradılar beni de müsait olunca geri ara dediler. Arayım mı sizce?
Wp numarasının üzerine bastım altta adresleri var tıkladım açılmıyor
Ömer ötgen yazıyor kırmızı işaret şok marketin üzerinde gözüküyor. O şekilde bir adres var. Umarım anlatabildim yabancıyım da ben
Peki bana ne iş önerirsiniz? Hem çalışabiliceğim hem almanca geliştirebilicegim bir iş istiyorum. Eczacıyım almanyaya gitmeye çalışıyorum. Sertifikami da aldım şu an evrak denklik işiyle uğraşıyorum
Almancan ne seviyede peki senin
B2 seviye
Okuldan mı
Hayır almanca öğrendim 1 senedir. Almanyaya gitmek istiyorum. Almancam gelişir diye bu tarz iş istiyorum
Akademik olmasa da iyi derecede konuşuyorum. Her gün konuşma derslerinde konuşarak öğrendim
Hay maşallah
Ne güzel
Ücretli ders aldın mı
Yoksa sadece youtube vb mi
Ücretli kurs aldım ama gerçekten almanca öğrenmeye odaklandim. Hala da dilimi geliştiriyorum C1 için
Senin gibilere hayranım. Şu dil öğrenebilen insanlara... Mezuniyetin ne senin normalde
Eczacılık fakültesinden mezunum. 2 sene önce mezun oldum
Tabii kafa da var olayın bu kısmı da önemli Şu an çalışıyor musun peki boşta mısın yani sadece kendini dil öğrenmeye mi verdin o zaman zarfında
Tiktok a güven olmz askm dikkatli ol
Gerçekten mi? Beni aradılar ama konuşmalı mıyım?
Görüşmeye gideceksen tek gitme
Türkiyede değilim gidemem zaten online iş. Mesajlarımı yapay zekaya attım dedi ki bunlar primle çalışıyor bu tarz işler riskli ve dolandırıcılık içeriyor
Evet bana da güven vermedi boş ver
TT Üzerinden İş Teklifi Hmm
Güvenilmez
Dolandırılma da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, TikTok üzerinden gelen bu tür iş teklifleri konusunda dikkatli olmak çok doğal. Günümüzde maalesef bu platformlar dolandırıcılar tarafından da kullanılabiliyor.
Öncelikle firmayı detaylıca araştırmanı öneririm. Şirketin resmi bir web sitesi var mı? İletişim bilgileri güncel mi? Şikayetvar gibi platformlarda hakkında yorum veya şikayet var mı diye bakabilirsin. Ayrıca, senden herhangi bir ücret talep ederlerse bu kesinlikle bir dolandırıcılık işaretidir. Kariyer yolculuğunda her zaman temkinli ve araştırmacı olmak seni güvende tutacaktır. Unutma, doğru kararlar için sağlam bilgiler şart! 😉🌸📈