Bugün bir iş görüşmesine gittim. Dış ticaret yapan bir firma. Yurt dışından birçok yerle ticaret yapıyorlar. Görüşme olumlu geçti ama gizlilik sözleşmesi yapacaklarını söylediler. Bir aile şirketiymiş linkedin üzerinden ilana başvuru yapmıştım. Adam devletle bağlantıları olduğunu söyledi bu işler bağlantı olmadan yapılmıyor falan dedi. İş görüşmesinde yeğeni de yanımızdaydı. Bir ara telefonla konuştu kapattıktan sonra birisinden bahsedip fetöden içeri alındığından bahsetti. Benim biraz gözüm korktu. Daha yeni mezun olacağım bu tarz şeylere bulaşmak istemiyorum. Sizce bu iş ne kadar güvenilir? Benim yanımda yeğenine neden bu konudan bahsetti? Buna benzer bir olay var mı? Ne yapmalıyım?
Güvenilir bence
Bana güvenilir gelmedi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir yerde durduk yere fetö, Atatürk ve ya milliyetçilik lafı geçiyorsa kesinlikle pis bir iştir.
Yakın zamanda tanıştığım bir arkadaş ve ailesi durduk yere biz Atatürkçüyüz, biz milliyiz demeye başladılar. Bağıra bağıra Fetöcüyüz diyorlar işte
Hiç bulaşma bence bu insanlara ve yaktıkları işe. Belli ki legal bir iş yapmıyorlar, karanlık bağlantıları olabilir kaçak iş yapıyor olabilirler iletişimini kes
Güvenme