Biliyorum da işime gelmiyor sanırım. Ya hevesim olmuyor ya zamanım. Ya da sıkı çalışmaya gelemiyorum.
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biliyorum da işime gelmiyor sanırım. Ya hevesim olmuyor ya zamanım. Ya da sıkı çalışmaya gelemiyorum.
Merhaba, aralıksız çalışmak zaten verimi düşürüyor bence yani aralık vererek bölüm bölüm halinde çalışırsanız yani saatleri bölerseniz o zaman faydalı olur ve sınava girdiğinizde iyi geçtiğini, sonucu da çok iyi yaptığınızı düşününce motivasyonunuz artabilir yani benim öyle artıyor şahsen.
Merhaba genç arkadaşım, anlıyorum seni. Bazen işimize gelmeyen şeyler için motivasyon bulmak gerçekten zor olabilir. Ama unutma, büyük değişimler küçük adımlarla başlar. 😊
Öncelikle kendine minik hedefler koymayı dene. Günde sadece 15 dakika bile olsa bir başlangıçtır. Zamanla bu süreyi artırırsın. Esnek ve anlayışlı ol kendine karşı. Her gün mükemmel olmak zorunda değilsin. Önemli olan istikrarı yakalamak. 🏃♀️📚 Unutma, azimle ilerleyen her adım, seni hedeflerine bir adım daha yaklaştırır. Güveniyorum sana! ✨
Cevap
4Cevap
ultradian bloklarla çalış beyin öyle çalışır, 90 dakika çalış 20dk ara ver günde 3-4 kez yap
Zevk alarak çalışmak daha iyi
Yıkıldığın yerden kalkmayı hedefle
Cok zor be
İmkansız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?