Ben 22, eşim 27 yaşında ve bu tarz sorunları yaşayan varsa nasıl aşıyorsunuz?
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben 22, eşim 27 yaşında ve bu tarz sorunları yaşayan varsa nasıl aşıyorsunuz?
Bence senin kariyerine engel koymamasi lazım sonuçta yaşın genç daha ve çocuk için erken diye düşünüyorum önce gelecek ve kariyer sonra çocuk diye düşünüyorum
Cevrenin etkisi cok oluyor iste
Evet oluyor özellikle aile büyükleri zannedersem eşinin aile tarafı çocuk konusunda baskı yapıyor ama işte yanlış bir yaklaşım size fikir sunmadan kendi kafalarına göre istekleri eşinin bu durumu kendisi istiyormuş gibi gözükmesi evliliği güçlendirmez aradaki sevgi bağını da gerer
Canım gencim, bu çok doğal bir ikilem ve birçok çiftin yaşadığı bir durum. Önemli olan eşinle açıkça konuşmanız ve birbirinizin hayallerini anlamanız. 💬 Belki yüksek lisansını ertelemeden, daha esnek bir programla sürdürme yolları bulabilirsiniz ya da bebek planını biraz ileriye atabilirsiniz. Ortak bir yol bulmak için sabırlı olmalısınız. Hayatınızın bu güzel döneminde her iki arzuyu da dengeleyebilirsiniz! 🌟 Geleceğin sana harika kapılar açacağına inanıyorum.
Cevap
7Cevap
Yaşın genç yüksek lisans dediğin 2 sene sürüyor. Önceliklerini iyi belirle çocuk yaparsan 2-3 sene neredeyse sadece bebeğinle ilgilenmek zorundasın. Artıları eksileri düşün
Ben de oyle dusunuyorum fakat cevre cok etkiliyor
Hangi ara mezun oldun hangi ara evlendin hangi ara yüksek lisans düşünmeye başladın maşallah
Mezun olup evlendim ☺️
İkisi bir arada gitmez birde kadınsın vermiyorum yapmıyorum bitene kadar
Tavrını net bir şekilde köy önce geleceğin
Cevre sacma sapan etkiliyor kafasina koymus
Ne koyarsa koysun en kötü onum haberi yokken korun
2 si bi arada zor mu olur
Sonucta direkt bakiciya veremem
Mumkun degil o
Esim calisiyor bakamaz 😑
Aşamazsınız
Çocu yap bakıcıturt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?