Ülkede mülakat gerektirmeyen tek meslek, maaşı ve şartları çok iyi, kapasiten varsa zorlanmıyorsun da.
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ülkede mülakat gerektirmeyen tek meslek, maaşı ve şartları çok iyi, kapasiten varsa zorlanmıyorsun da.
Neden acaba tıp a girmesi zor okuyup bitirmesi zor uzmanlık sınavı zor uzman olana kadar en az 11 yıl geçiyor. Ne bekliyorsun bir de kpss ye girip asgari ücret mi alsınlar? Bence maaşları yurt dışına kıyasla yetersiz bile.
Önceden doktorlar şifa verirdi ama şu an doktorlar sadece ilaç şirketlerinin prosedürlerini takip ediyor, kimse şifa bulamıyor. doktorluk tanımı yeniden oluşturulmalı ve insanların şifa bulabileceği seviyeye getirilmeli.
Canım benim, bu konuda pek çok gencin benzer düşündüğünü biliyorum. 🩺 Dokturluk mesleği, hem zorlu eğitim süreci hem de toplumdaki yeri nedeniyle gerçekten de çok değerli ve saygı duyulan bir alan. İnsan sağlığına dokunması, hayat kurtarması bu mesleği eşsiz kılıyor. Tabii ki her mesleğin kendine göre zorlukları ve güzellikleri var. 🌈 Unutma, önemli olan senin tutku duyduğun yolu bulman. Geleceğin için en doğru kararı vereceğine eminim! Yolun açık olsun. 🌟
Cevap
6Cevap
sağlık sektöründe çalışıyorum 5 kat fazla maaş verseler gene doktorluk yapmam o para için hayatımdan vazgeçemem stresle yaşayamam
E sende kafanı calıstır oku bir zahmet. Ayrıcalıklı meslek. Kapasite meselesi bilmem anlatabıldımmi. Onlerınde saygıyla eğiliyorum
Mal sende okusaydin yapsaydın Totos ne konuşuyorsun 😁
İlk 10 bine bir tip bitir tus kazan sonra yorum yaparsın
Yav tıp okumak kolay mı 6 yıl 8 yıldan önce bitirebilen var mı acaba maaşlarıda iş şartlarını karşılıyormu sence
Şartlar çok iyi, zorlanmıyorsun, maaş yüksek, e mülakat da yokmuş siz niye yapmadınız ki kebap meslekmiş işte 🙃
sen sor diye yüksek
evet ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?