Torpilsiz garson kasiyer bile olunmuyor, o kadar yere başvurdum almadılar, torpilsiz adam anca sanayide ayda 10 bine çalışır babalar
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Torpilsiz garson kasiyer bile olunmuyor, o kadar yere başvurdum almadılar, torpilsiz adam anca sanayide ayda 10 bine çalışır babalar
Cevap
1Cevap
Torpille eski manitanin babasının yanında rahat rahat çalışıyordum ayrılınca hayatın s2kildi torpil de bi yere kadar yarıyor
yavhehe
bizde o da yok gelmiş şükürsüzlük yapma
reis hayatım mikilmeye devam ediyor neye sukurlenecem aq
Bu ülkeden bıktım bıktım bıktım bıktım musluğu açtım tıpasını taktımm
avrupada aynı oralarda da hep torpil var türkiye böyle değil bitek
o yüzden avrupa abdde çok evsiz var torpil olmadığı için iş bulamıyorlar avrupada eskiden işsizlik maaşı vardı şimdi ekonomi kötüleşti onu da kaldırdılar
avrupa bitti yani hep zenci pakistanlı doldurdular onlarda her türlü illegal işi yapıyorlar sokakta 2 dk durursan senin telefonunu çantanı kapıp çalıyorlar insanlar avrupada sokağa çıkmaya korkuyor yemin ederim sana
avruapda sokağa çıkamıyor insanlar aynı şey değil
benim 10 bin tl aldığım sanayide suriyeli var bişey yapmıyor aq
o zmn işsiz kalır evsiz olursun sonra bir zenci gelir seni sokakta evsiz şekild uyurken beyaz oldugun için bıçaklar
Bak benim de üniversitede röportaj için tanıstıgım afgan arkadasım var kız (o dönem araştırma yapıyodum) neyse kız geldi burada evlendi yine afgan asıllı biriyle rahat rahat gezip tozuyorlar da mutlular ytb bunlara burs falan bir sürü imkan da sağlıyor bu ülke bize böyle sahip çıkmadı aw avrupaya gitsem burs tamamen barınmama gider
bizim sanayide usta afganlara tecavüz ediyo
para mara da vermiyo sadece yemek veriyo sanayide uyuyorlar
napalım reis ustadır parayı ondan alıyoz 10 bini veriyo onuda mı vermesin
ihtiyaca göre değişiyor.
yok alakası yok torpil hep
Torpilsiz kasiyer oldum ya
yalancısın ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım, bu kadar emek verdiğin halde bir kapının açılmadığını görmek insanı çok yıpratır, hak veriyorum sana. 😔 Ama unutma ki bu süreçte yaşadığın her deneyim, seni daha güçlü yapıyor ve sana yeni yollar arama fırsatı sunuyor. Belki de bu yaşadıkların, sana bambaşka kapılar aralayacak bir başlangıçtır. Sakın moralini bozma, pes etme! 🌟 Belki de farklı alanlara yönelmek, yeni beceriler öğrenmek sana hiç ummadığın kapıları açar. Kendini geliştirmeye devam et, ben senin yeteneklerine güveniyorum. 😊 Kariyer yolculuğunda bazen inişler olur, önemli olan onlardan ders çıkarıp daha güçlü devam etmek. 💪