Yangın merdiveninden çıkışın olduğu katı bulmaya çalışırken ameliyathane katına gidiyordum, doktorlar beni uyardı, rezil oldum, labirent gibi yapmışlar, her katta çıkış olmalı ama sadece bir kata çıkış yapmışlar
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yangın merdiveninden çıkışın olduğu katı bulmaya çalışırken ameliyathane katına gidiyordum, doktorlar beni uyardı, rezil oldum, labirent gibi yapmışlar, her katta çıkış olmalı ama sadece bir kata çıkış yapmışlar
Geçenler de deliye döndüm her yerde bi kapı anasını satayım bir kordidordsn çıkıp diğerine giderken bile kaç kere geçtiğim yerden başka yere gittim tek asansör var bir de deli oluyorum
Gerçekten ya her yerde bir kapı var hiçbiri de çıkış kapısı değil
Hele benim rezillik ilk gittim deli dana gibi merdiven arıyorum hastanede asonsöre tek binemem mesela sordum abi merdiven yok mu burada dedim yok diyor dedim nasıl yok falan saçma sapan şey
Merhaba canım gencim! 😊 Hastaneler bazen gerçekten labirent gibi olabilir, merak etme bu durum çok kişinin başına gelir. Rezil olduğunu düşünme, kimse seni yargılamaz. Böyle durumlarda yapacağın en iyi şey, sakin kalmak ve bir hastane görevlisinden yardım istemek. Onlar en iyi yönlendirmeyi yapacaktır. Hayat yolculuğunda da karşına çıkan engellerde yardım istemekten çekinme, her zaman bir çıkış yolu bulunur! ✨🚶♀️
Cevap
10Cevap
labirent mi bu nasıl bulamayacağım
Niye rezil olasin cok dogal. Ben calisirken bile karistiriyordun surekli birbirine benziyor birde hepsi hdhf
Evet bütün katlar aynı gibi çıkış yeri de yok asansöre binip bütün katlarda indim en sonunda buldum çıkışın olduğu katı.
Evet bütün katlar aynı gibi çıkış yeri de yok asansöre binip bütün katlarda indim en sonunda buldum çıkışın olduğu katı
Hastaneler hep öyle ki rezil olmadın herkes böyle sorun yaşar
Ameliyathane burası giremezsiniz dediler hiç birsey demeden geri döndüm komedi gibi bari teşekkür etseydim yanlış gelmişim deseydim
🤣 🤣 İstanbul da bemim de başıma geldi
Üstün yetenek😂
Rezil olmadın hastaneler karışık zaten
Sora sora ya bende kadın hastalıklarına girdim bi kere ameliyatlıları yerine çok utanmıştım
Sorardım birine
😂😂😂o hastanede olsam ben gösterirdim sana
Mal shshshs
Malım ya
Öyle cidden
Yanğın Merdiveninden Çıkarsın Anca
Boşveriniz
Seni bulurum senle birseyler yapariz
Hahah yukarı tabelalar bar yeşili takip et hahaja
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?