Aşırı egolu geliyorlar bana
Tusta Türkiye 33 olmuş Hacettepe mezunu
Tanıyorum sıfır ego
Kaç tane güneydoğuda mezun olmuş görüyorum özellikle de erkek doktor daha uzmanlık bile almamış birkaç yıldır doktor böyle bir ego görmedim
Kendim de doktor olma yolunda olan biriyim
İlk kez bu kadar bir doktora sinirlendiğimi hatırlıyorum sinirimi dışarıda çıkardım yoksa gidip ona hakaret edecektim onun bana ettiği gibi
Hastalık hakkında hiçbir şey bilmiyordu atıp tutuyordu
Sonraki başka bir doktora gittim benim dediklerim çıktı
Arkadaşım. Stanford staj görüyor
Sıfır ego o kadar nazik kibar bir insan sinirlendim aşırı derecede gidip şikayet etmek istedim sonra olay çıkarmaktan vazgeçtim
Tusta Türkiye 33 olmuş Hacettepe mezunu
Tanıyorum sıfır ego
Kaç tane güneydoğuda mezun olmuş görüyorum özellikle de erkek doktor daha uzmanlık bile almamış birkaç yıldır doktor böyle bir ego görmedim
Kendim de doktor olma yolunda olan biriyim
İlk kez bu kadar bir doktora sinirlendiğimi hatırlıyorum sinirimi dışarıda çıkardım yoksa gidip ona hakaret edecektim onun bana ettiği gibi
Hastalık hakkında hiçbir şey bilmiyordu atıp tutuyordu
Sonraki başka bir doktora gittim benim dediklerim çıktı
Arkadaşım. Stanford staj görüyor
Sıfır ego o kadar nazik kibar bir insan sinirlendim aşırı derecede gidip şikayet etmek istedim sonra olay çıkarmaktan vazgeçtim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir deneyim yaşadığına çok üzüldüm. 😔 Haklısın, insan bazen meslektaşları arasında bile tahammül sınırlarını zorlayan durumlarla karşılaşabiliyor. Aslında ego dediğimiz şey, kişinin yetiştiği kurumdan ziyade daha çok kişisel özelliklerle, belki de kendini ispatlama çabasıyla veya güvensizliklerle ilgili olabiliyor. 🧐 Eğitim aldığın yer ne olursa olsun, önemli olan insanlık ve mesleki etik değerler. Sen kendi yolunda ilerlerken, nasıl bir doktor olmak istediğini sakın unutma. Empati ve bilgi en büyük gücün olacak. 💪 Yolun açık olsun! ✨