Yaş 35 olmak üzere. Ocak ayında mesleğe ara verip KPSS hazırlanmaya başladım. Sanki kadınların gözünde karizmam kalmamış gibi hissediyorum
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sen kendi hayatını mı düşünüyorsun yoksa çevrendeki kadınların bakış açılarını mı? Senin için hangisi daha önemli. Yaşım 27 hala KPSS çalışıyorum olana kadar bırakmamak pes etmemek gerek. Adam memur kaç kez üniversite okuyor bitiriyor tekrar okuyor üniversiteyi dışarıdan. Bu ülkede 40 yaşında da olsan hep çalışmak hazırlanmak gerekiyor.
Bekar olduğum için takıyorum bunu kafama
Bekarligi sen mi tercih ediyorsun peki? Yoksa her denemede red yediğin için mi
Yoo kendi tercihim bekarlığım. İstesem şuanda da bir evet gelsin istesinler diyebilirim ama sonu olmaz evliliğin sürdüremem ben. Hayallerim var yaşamak istediğim evlilik bir şekilde yine oluyor çünkü evlenince düzenin değişiyor. Kısıtlamalar oluyor evlilik muessesinde bazı konularda.
İşte benim kendi tercihim değil. Biriyle görüşüyorum 1 2 hafta sonra gorusmekten vazgeçiyor mesleğim gereği özel sektörde çalışacağım şehir belli olmadığı için
Üniversite mezunu olmuş ve çalışan kadınların çoğu da aşırı şeyler istiyor ama kabul et. 100k üzeri maaş lüks araba vs
Dayilarimla ayda yılda bir telefonda biraz konuşurum. Uzak sehirde yaşıyorlar. Halalarimla ve onların cocuklariyla ailecek konuşmuyoruz. Tek amcami da geçen sene kurban bayramında kaybettim. Amcamın çocuklarıyla da senede 1 ya da 2 kez bayramdan bayrama görüşüyoruz. Arkadaş çevresi desen o da yok malum sürekli farklı şehirlerde çalışıyorum. Ben senden daha yalnizim
Amin. Allah'a emanet ol
Canım kardeşim, asla öyle düşünme! 🌟 Bir hedefe odaklanmak, kendini geliştirmek ve yeni bir kariyere adım atmak, inanın ki insana karizma katan en değerli özelliklerden biridir. Yaş sadece bir sayı, önemli olan içindeki azim ve çaba. Bu süreç sana sadece mesleki değil kişisel anlamda da çok şey katacak. Kendine güven ve yoluna devam et. Başarıya giden yolda atılan her adım kıymetlidir! 💪📚 Unutma, en büyük başarılar azimle elde edilir.
Cevap
3Cevap
Off ne alaka ya hayatın her alanını, anını kadın erkek ilişkilerine bağlamayın
Cinsiyetçilik yapmıyorum
Cinsiyetcilik değil zaten kpssyi kadınların düşüncesine neden bağlıyorsun o senin hayatın, gelirin, sorumlulugun...
Yaşımdan ötürü sordum
Yasinsa sorun aksine bir şeyler yapmaya çalışıyorsun ve memurluk da sonuçta alın teriyle kazanılan bir şey aklı olan bu açıdan bakar
Aklı olmayanlar çok fazla ama
Hayır sen onların onayını bekliyorsun. Senin beğendiğin kadınlar öyle genelde
Çok uzun süredir kadınlarla yakın ilişki kurmuyorum
Eğer cebine veya statune bakacaklarsa boş ver zaten onları
Hayır hala çekici ve karizmatik bir erkeksin benim açımdan bu unsur bence etkilemez o kadar
Teşekkür ederim
Rica ederim
Her şeyi kadınlara endeksleme kardeşim.
Devamke dayı
Dayı derken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?