Almanya'da yaşıyorum yaşım 32 ve mesleğim yok bayağıdır da işsizim. Sizce ben vasıfsız olarak bir işe mi girmeliyim yoksa bilgisayar, fizyoterapi ya da başka bir meslek mi öğrenmeliyim? (Bu arada ailemle yaşıyorum ve işsizlik parası alıyorum.)

Almanya'da yaşıyorum yaşım 32 ve mesleğim yok bayağıdır da işsizim. Sizce ben vasıfsız olarak bir işe mi girmeliyim yoksa bilgisayar, fizyoterapi ya da başka bir meslek mi öğrenmeliyim? (Bu arada ailemle yaşıyorum ve işsizlik parası alıyorum.)

Neyden keyif alacaksaniz onu yapin.
30undan sonra kariyerinde radikal degisiklikler yapan insanlar gordum. Olay sadece gayretli olmak ve gercekten istemek.
Vasifsiz isci olarak daha mutlu olacaksaniz o sekilde devam edin. Meslek ogrenip mutlu olacaksaniz, meslek ogrenin. Issizlik parasiyla mutluysaniz da oyle devam edin.
30 yaşından sonra çırak muamelesi görmek özgüveni zedeler dostum
Bana da öyle geliyor
Cevap
6Cevap
Neye yakınsanız, neyi yapmaktan keyif alıyorsanız o alan üzerinde eğitim, sertifika vs ne varsa yetiştirin kendinizi..
İkisini de bir arada götür. Almanya'da şartlar elbette daha iyidir Türkiye'ye göre.
Knk almanyada gencler harbi nasil geciniyor kimi duysam calismiyor ama bok gibi para var cogunun meslegi birak diplomasi dahi ykk
İşsizlik parası, çalışan da çok mesleği olanlar filan ben istisna sayılırım
Issizlik parasina bas vurunca bakmiyorlarmi sana sen sagliklisin calisabilirsin vs diye
Adamına göre o
Ilginc
İşsizlik parası almak nasıl bir duygu? Bizde o yok da...
Bence meslek öğrenmeli öğrenmenin yaşı yoktur hiç bi zaman
Beni Almanya ya getirirsen söylerim shdhd
meslek öğrenmeli uygulamali
Meslek de yapabilirsin bra, git sanayiye öğren
İşsizlik parası kaç euro
500 filan
Halk eğitimden belge al iş yeri aç
Meslek edin
meslek öğren
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar