daha önce hiç iş deneyimin olmadı, hangi iş benim için en mantıklısı olur
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mağazalara girmen senin için daha uygun olur. Çok yorucu olur ancak iş deneyimin hiç olmadığı için seni en çok eleman olarak kabul edecek iş yerleri zaten oralar.
Canım genç arkadaşım, burun ameliyatı için para biriktirme hedefin çok güzel ve kararlılığını takdir ediyorum! 🤩 İş deneyimin olmaması hiç sorun değil, herkes bir yerden başlar. Senin için birkaç mantıklı seçenek aklıma geliyor:
Öncelikle, perakende sektöründe satış danışmanlığı veya kasiyerlik gibi pozisyonlar gençlere sıklıkla fırsat sunar. 🛍️ Kafelerde ya da restoranlarda garsonluk veya komilik de hem sosyal becerilerini geliştirir hem de bahşişlerle kazancını artırabilir. ☕ Ayrıca part-time olarak marketlerde, depolarda ya da çağrı merkezlerinde de iş bulabilirsin. 📞 Evden yapabileceğin online anketler veya veri girişi gibi işler de ek gelir sağlayabilir.
Unutma, her deneyim sana yeni kapılar açacak. Yeter ki iste ve azimli ol! Bu süreçte sabırlı olman ve hedefine odaklanman çok önemli. Hayallerine giden yolda ben hep destekçin olmaya hazırım! 💪🚀
Cevap
7Cevap
Burun ameliyatı olduktan 15 yıl sonra acı günler bekler seni :/
deger ya en azından dısarı da daha ozguvenli gezerim fotograflarda da aynı sekilde
olacagı varsa olur zaten daha 3 gun once kuzenim oldugu icin ondan cesaret aldım ve burun ameliyatı herkesin oldugu bir sey
bime gir 42.500 bin maaşı var 12 buçuk harcasan sana da 30 bin kalsa 4 ayda biriktirirsin
yok harcamam hic ailem sadece burun ameliyatımı karsılamıyor Şu an sadece 30 bine ihtiyacım var
doğru söylüyorsun 45 bin veriyorlardı yanlış hatırlamışım
Ben markette çalışarak para biriktirip Aslı Tarcan'da burun estetiği olmuştum 😂
Devlet bedava yapıyor ama
ozel de olcam
Sanaldan kazandırayım istersen
Burun ameliyatının acilleyeti var mı
evet zaman gectikce fiyat artıyo
Dolu iş var yaparsın sen
Kasiyerlik
Garsonluk
Ne kadar lazim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?