Geçimimi sağlamak zorundayım ama ameliyat olacağım için çalışmam çok zor, işin içinden nasıl çıkacağım?

Eski iş yerim inanılmaz sıkıntılı bir yerdi. En son sağlık durumumu etkilemeye başladı artık, ayrıldım ordan.

Geçen ay ameliyat oldum. 2 ay daha çalışmasam iyi olacak çünkü bu ay bir ameliyat daha olacağım. Ama maddi sıkıntılar sebebiyle de işe girmem gerekiyor. Akrabalarımdan birkaç kişi benim sektörümle alakalı firma sahibi tanıyor. Onlarla konuşup beni işe sokacaklar gibi ama ben kendimi çok sıkışmış hissediyorum.

İşe girsem ikinci ameliyatımı olana kadar bayağı zorlanarak çakışacağım. İkinci ameliyatımdan sonra da bir hafta dinlenmem gerekiyor. Eee yeni işe girmiş birine girer girmez bu kadar izin vermezler sanki.

Üstelik ben verimli olamayacağım. Bir de eski iş yerim bende o kadar travma yaptı ki bir sürü çekincem var şu an.

Bir de tanıdık vasıtası ile girersem onları da zor durumda bırakmamam lazım. Tek yaşadığım için de geçim sağlamak zorundayım.

İki ucu b0klu değnek yani.

Ne yapsam diye düşünüyorum. İşin içinden çıkamadım bir türlü.

Geçimimi sağlamak zorundayım ama ameliyat olacağım için çalışmam çok zor, işin içinden nasıl çıkacağım?