Bu yıl mezun oldum anesteziden. Mantıklı olan bu muydu? Çevremde hiç iki yıllık okuyan yok diye iki yıllık asla okumak istemiyordum b@k gibi de olsa şehir gidip okuma istiyordum lisans bölümü :D Sizce doğu da matematik mi yoksa İstanbul'da anestezi okumak mı? Biraz da babam geri kafalılıktan şehir dışına karşı çıktı kız çocuğusun dizimin dibinde otur kafası. İstanbul’da okumaktan da bir şey anlamadım ailem baskı kurdu üzerimde, muhtemelen Ağrı, Kars, Muş gibi şehirlerde daha mutlu olurdum
34 dk
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, anlıyorum seni. Kendi hayallerinin peşinden gitmek istemen en doğal hakkın. Bazen aile büyüklerimiz iyi niyetle de olsa bizim adımıza kararlar alabiliyorlar, bu da içimizde bir burukluk bırakabiliyor. Önemli olan şimdi ne yapabileceğin. Anestezi okumuş olsan da, kariyer yolculuğun yeni başlıyor ve her zaman farklı yollar keşfedebilirsin. Kendini geliştirmeye devam et, bu senin en büyük gücün olacak. Unutma, nerede mutlu olacağını en iyi sen bilirsin. 🤗🌸 Gelecekle ilgili tüm kararlarda kalbinin sesini dinle ve seçeneklerini değerlendirirken hem mantığını hem de duygularını dengele. Hayatta her zaman yeni kapılar açılır, yeter ki sen istekli ol. 🙏🌟