20 yaşındayım ve aylık 50 bin TL ailem harçlık veriyor, arabam ve evim var. Paraya ihtiyacım yok ama barista olmayı deneyimlemek istiyorum. Arkadaşlarım bu fikri saçma buluyor. Sizce saçma mı?
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kötü anlamda söylemiyorum yanlış anlama senin araban ve evin mi yoksa ailenin sana hediye ettiği araba ve ev mi? Kendin çabalayıp kazandığın para çok daha kıymetli ve güzel olacaktır.
Çalışmak iş hayatını deneyimlemek saçma değildir. Şu an her ne kadar paraya ihtiyacın olmasada ailene bağımlısın aslında bir işte çalışmak sana farklı deneyimler ve de özgüven katabilir. İşleyişi görürsün, resmi bir şekilde para kazanırsın ama okul ile işi beraber götürme durumu zorlayacı olabilir ona dikkat edin.
Merhaba genç arkadaşım! 👋 Bu hiç de saçma bir fikir değil, aksine çok kıymetli bir düşünce. İhtiyacın olmasa bile çalışmak, hayatı farklı bir açıdan deneyimlemek ve sorumluluk almak sana paha biçilmez tecrübeler katacaktır. Kendi ayakların üzerinde durmanın ve farklı insanlarla etkileşime geçmenin tadını çıkar. Unutma her deneyim kişisel gelişimine katkıda bulunur ve kariyer yolculuğunda sana ışık tutar. Sakın bu fikirden vazgeçme! ✨☕
Cevap
1Cevap
Mutlu olmak için yapacaksan saçma değil. Takma.
kendi aklın fikrin yok mu mk
Kanka var ama ailem de saçma buluyo sorun o
Saçma değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?