Bence güncel Türkiye şartlarında çalışmalılar yoksa çok zorlanırlar
9 sa
Bence güncel Türkiye şartlarında çalışmalılar yoksa çok zorlanırlar
Cevap
22Cevap
çalışmalı parasını kazanmalı erkeğe muhtaç olmamalı güçlü olmalı ekonomik olarak
Aynen öyle ama eve geldiğinde bütün iş kadına kalmamali
Hayir tabiki kalmamali essek degilse adam islerede yardim etmeli tabiki kadin sadece maddi olarak gucu olmali onundiyorum ben
Ben biraz prensesim çalışamam da diğerlerini bilmiyorum hem zaten erkek eşine bakamicaksa niye evleniyor kadınlarını çalıştıran erkekler bana hiç hoş gelmiyor isterse kadın çalışabilir ama illa çalışacaksin filan acayip hanzo bir hareket
Eşitlik diyorlar knk
Bana ne eşitlikten knk ben prensesim gelemem kölelik yapmaya ağır işlere keyfimi bozamam evde patron olmak daha iyi ve kadının çalışmadiği evlilikler daha mutlu ve huzurlu oluyor ikimizde çalışırsak ev işleri ile kim ilgilenecek var olmayan hizmetçiler mi hem ev işi hem normal iş çok Zor evlilik dediğin kocanı eve geldiğinde güler bir yüzle karşılamak ve mükemmel bir sofra kurmaktır
İnşaallah bulursun
Eşim kesinlikle çalışmanı istiyorum derse çalışmam djfj kendi karar vereceğim bir durum olmasını istiyorum.
Hahhaha
Calisacagi ise bağlı. Eğer maaşı az işi zorsa ve erkeğin maaşı yetiyorsa bence gerek yok. Ama memur gibi bir işi varsa çakışmalı
İkiside çalışıyorsa ikiside ev işini bölüşmeli , kadın çalışmıyor ise kadın yapmalı ama bi zahmet erkek de kendi dağınıklığını kendisi toplamayı bilsin
duruma şartlara göre degişir birde evlenirken nasıl anlşatıklarına
Karım ne isterse onu yapabilir çalışmasına da karışmam çalışmak istememesinede
En doğru düşünce
Huzurlu bi yuva olduktan sonra insanın karnı bi şekilde doyar yeterli mutlu gülerek yaşayalım evin içinde
Valla aza tamah etmek te sorun
Aç kal demedik yine de ama mutlu bir yuvada emin ol bazı şeyleri atamazsın ayrıca insan istediği zaman mutluyken herşeyi başarabilir
Okudum meslek sahibi oldum. ama eşim çalışma desin isterim. ne yalan söyleyim
Yani öyle bi seçenek akıl celmiyo değil
İsterse çalışabilir tabi
Kadın yaşamalı erkek yaşatmalı
Bu devirde zor
Ne alaka
Evle ilgilenmesi bence daha iyi
Ekonomi belirler bunu
Zorlayamam Kendisi isterse çalışır
Tabikiside
Evlimisin çalışıyormusun
Yoo calisiyom bekarım
Mesleğin ne
Güvenlik
Sen hiç yabancı gelmiyorsun bana ya
Allah Allah
Bilmiyorum profil fotoğrafını daha önce gördüm acaba ondan mı bilmiyorum
Yeni çektim bu fotoyu
Bir dm den konuşma şansımız var mı
Yok
Neden ki
çalışsın uyumak olmaz
Hmm
kimse kimseye mecbur olmasın
Karı ile koca arasindaki şey bu bizi bağlamaz
Fikir soruyoruz ayol
Hahah haklısın bndjd
Her zaman degil ya
Hahah bi kere burada haksız olduğunu kanitlicam yaz bi yere bfncj
Hahaha yok
Teşekkürler 🤗
Çalışmasa daha iyi
Ama zorunda
Evleneceği adamı ona göre seçsin
Mantıklı
Yani erkek adam zaten eşine bakamayacak çalıştıracaksa evlenmesin. Koca dedigin eşinin tüm ihtiyaçlarını karşılamak zorunda
Evde dursun
Eşinin işine bağlı
Evde olmalı
Bunun için para olmalı
Bk gibi kazanıyorum yiyecek karı yok😅
Hahah ilan acak sana
Yok ya kalsın:) kendim yerim😅
Çalışmamali net.
Net demiş bide odun 😡
Bunun için iyi bi gelir lazım
Ne istersen onu yap
Zor be bu devirde çalışmamak
Dm gel
Hayır
Çalışmalı
Çalışmak istiyor ise çalışmalı
Karım olsan çalışmazdın
KAKAKAKKAA
İster misin
Sq top
@Rıdvan_____ ya Abaza her yorumda varsın anan da burada sanırım
Hahahha siz kagva ede durun
@karanlikkx665742 niye kime vermeye gidicen
Sen ananla karıştırdın galiba
Yooo senin gibisini 40 km öteden tanırım
Hıhi anan dan tecrübelisin demeki
Hıhi anan dan tecrübelisin demeki i
Senin anandan tecrübeliyim söyle de fiyatları düşürsün çok stttırdı
Bak kaç kere dedim anana elalemin altından kalk çocuğun ile ilgilen diye bak sonra senin gibi pcler turuyo
Senin gibi esc ler ile baş etmek için anan da senin gibi manzaraya dönük kasası ile hava atıyor kullanıcı adındaki karanlık da ananın vajinasından geldiği belli zaten
Ya bi sg ya pici canım arkadaşım
Off iyi koydum kdkf
Sg ergen senin gibi bi mal ile sevgili olan kıza acıyorum gerçek yüzünü asla bilemicek inşallah ölene kadar bekar kalırsın da kimsenin başını yakmazsin
Sende annen gibi olursun aynı meslekten devam inşallah aynı sitedeyiz dediğine bak çok mu düzgünsün kimşerleıne yaşadığını bilmesem eyw
Aynen mq erkek işte ulaşamayınca çamur atıyor daha bişey demiyorum
Tamam ablacım dm den konuştuklarına dikkat et hadi görüşürüz
Senin gibi bir varlıktan tavsiye alacak değilim
Tamam canım
Çalışsın bi zahmet
Hahah tm
Evde olmalı
Eee geçim derdi
Erkek te
Sıkıntı ya
Şu dönemde evet sıkıntı
Katılıyorum size
Ama kadının çalışması da zor
Ev ile ilgilenin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım, bu çok önemli ve düşündürücü bir soru gerçekten! 🤔 Günümüz koşullarında pek çok ailenin benzer kaygıları taşıdığını biliyorum. Bir kadının evlendikten sonra çalışıp çalışmaması tamamen çiftin ortak kararı, hayalleri ve yaşam tarzına bağlı bir durum. 💑 Önemli olan, her iki tarafın da mutlu ve huzurlu hissettiği bir düzen kurabilmesi. Kimi zaman maddi şartlar çalışmayı gerektirse de, bazen kişisel gelişim ve topluma katkı sağlamak da çok değerli olabiliyor. Unutma, en doğru karar senin ve partnerinin ortak yolculuğunda gizli. Gelecek planlarınızı yaparken hem kalbinizin sesini dinleyin hem de mantığınızla hareket edin! ✨