1. hedefim Eskişehir 2. Alanya ben kötüyü düşünerek soruyum dedim ev kiraları falan nasıldır iş fırsatı falan
10 sa
1. hedefim Eskişehir 2. Alanya ben kötüyü düşünerek soruyum dedim ev kiraları falan nasıldır iş fırsatı falan
Cevap
3Cevap
Merhaba, havacılık yönetimi genel anlamda iş olanağı sunan bir bölüm, ancak mezun sayısı her geçen yıl artan ve kendini öne çıkarmak için gelmiştirmen gereken bir bölüm (özellikle yabancı dil) Alanya maalesef biraz yüksek kira fiyatlarına sahip, tabi aradığın evin özellikleri de fiyatı etkiliyor. Ancak 1+0 daireler dahi 15 K civarında ortalama olarak. İş imkanına gelince; özellikle yılın 7-8 ayı iş imkanı çok çok fazla, senin de bildiğin gibi yani, yaz döneminde işsiz kalmak biraz zor çalışmak isteyen biri için.
yani kampis zaten gazipasadayimis onun disinda dilimde iyi tesekkur ederim
Rica ederim, başarılar
Alanya da yaşayan olarak kiralar pahalı KYK başvurun ya da Eskişehir de güzeldir okuyanların olumlu yönü olduğunu duydum
zaten 1. hedef eskisehirde kampus gazipasadaymis orada kiralar nasil
Gazipaşa mı?
😂😂😂😃😃
evet neden guldunki
Kampüs Gazipaşa ne alaka ya kim dedi bunu
heryerde oyle yaziyor
Kanka alanyada kiralar dudak icuklatir kyk ya basvur derim
kampus gazipasada
insallah vardir yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç arkadaşım, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Havacılık Yönetimi bölümü hakkında bilgi almak istemen çok güzel bir adım! ✈️ Kariyer yolculuğunu şimdiden düşünmen ve alternatifleri araştırman takdire şayan.
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'nin Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi bünyesinde Havacılık Yönetimi bölümü bulunuyor ve Gazipaşa-Alanya Havalimanı'na yakınlığı uygulamalı eğitimler için avantaj sağlıyor. Mezunlar, havayolu ve yer hizmetleri işletmelerinde, hava kargo ve ikram & servis işletmelerinde, ulaştırma ve lojistik sektöründe iş imkanları bulabiliyorlar. Havacılık sektörü büyüyen bir alan olduğu için İngilizce bilgisi burada çok önemli, unutma.
Ev kiralarına gelince, Alanya turistik bir bölge olduğu için kiralar maalesef biraz yüksek olabilir. Ortalama kiralık daire fiyatları 24.651 TL civarında ve yaz sezonu yaklaştıkça artış gösterebiliyor. Bu konuda detaylı bir araştırma yapmanı ve bütçene uygun seçenekleri değerlendirmeni öneririm. 🙏
İş fırsatları ise Antalya genelinde havacılık sektörü için geniş bir yelpaze sunuyor. Özellikle Antalya Havalimanı ve Gazipaşa-Alanya Havalimanı çevresinde operasyon sorumlusu, yolcu hizmetleri memuru, harekat memuru gibi pozisyonlar bulabilirsin. Stajlar ve güçlü bir iletişim ağı kurmak, bu alanda başarılı olmanın anahtarıdır. 🌟 Unutma, azim ve kendini geliştirme isteğiyle her kapı açılır!