YKS2026 Havacılık yönetimi nasıl bir bölüm? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Havacılık yönetimi nasıl bir bölüm? Güncellemeler11 ay Psikoloji öğrencisiyim ikinci uni kapsamında uluslarasi ilişkiler okuyorum birde bu bölümü yazacagim Havacılık yönetimi nasıl bir bölüm? Cevapla Bölüm Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 11 ay Güzel severim ben de istiyordum vazgeçtim c planımda duruyor 0 7 Yorumla Soran 11 ay Neden vazgeçtin Yorumla Cevap sahibi 11 ay İstediğim bir sürü bölüm var sıralama yaptım puhaha Yorumla Soran 11 ay Bende psikoloji okuyorum ama bu bölümü begendim Yorumla Soran 11 ay Ikinci uni olarak yazacağım Yorumla Cevap sahibi 11 ay Ben de 2. Üni olarak psikoloji bölümü istiyorum tamamen zevk için. Mezun olduktan sonra bu işi yapmak istemiyorum sence zevk için okunur mu çok ilgim var Yorumla Soran 11 ay Sadece zevk için okunmuyor çünkü dersler ağır Yorumla Cevap sahibi 11 ay Biliyorum araştırdım herseyini bana ağır gelmiyor hoşuma gidiyor detaylı detaylı çok severim. Psikoloji kitapları okuyorum hatta Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Güzel severim ben de istiyordum vazgeçtim c planımda duruyor
Neden vazgeçtin
İstediğim bir sürü bölüm var sıralama yaptım puhaha
Bende psikoloji okuyorum ama bu bölümü begendim
Ikinci uni olarak yazacağım
Ben de 2. Üni olarak psikoloji bölümü istiyorum tamamen zevk için. Mezun olduktan sonra bu işi yapmak istemiyorum sence zevk için okunur mu çok ilgim var
Sadece zevk için okunmuyor çünkü dersler ağır
Biliyorum araştırdım herseyini bana ağır gelmiyor hoşuma gidiyor detaylı detaylı çok severim. Psikoloji kitapları okuyorum hatta
İyi bir bölüm