Deli ediyor bu huyu, siz erkeklerde bu huy yaygın mı? veya kızlarda da yapan var mı acaba
26 dk
Deli ediyor bu huyu, siz erkeklerde bu huy yaygın mı? veya kızlarda da yapan var mı acaba
Cevap
3Cevap
Aynı huy kız arkadaşımda var uyardığımda normalmiş gibi davranıyor hatta beni suçluyor. Bir mesaj atmak 7 saniye ve saatlerce ortada olmuyor
Sacmalik kusura bakma ama sevgiline çok dikkat et kanka. Benim sevgilim değil flört sadece ama olup böyle yapsa katlanamam biter muhtemelen. Uyaririm sık sık zaten bende güvensizlik en üst safada, bunları biliyor bir zahmet uyum sağla, empati yap be adam. Hiç hoşlanmadım yine yaptı, yakında devamı gelmesin istemiyorum diyecem
Aaa geçmiş olsun ne bileyim geçmiş gibi değil şu andan bahsediyormuş gibi söyledin ondan öyle anladım
Anladım geçmiş olsun allah gönlüne göre verir umarım üzülme bitirmesen bu saçma huylarla daha fazla üzerdi seni zamanla
Amin inşallah teşekkür ederim 🙏🏼
Hayır demekki haber verdikleri var sana yazmadiysa
Ya herif annesine o kadar bağlı ki anlatamam, yana yıkıla annesinin üstüne yemin ediyor senden başka kimse yok, çok çalışıyorum ben bu işleri bu kadar becerebiliyorum bu şartlarda diye (yalan söylüyorsa da allah belasini verir inşallah)
Ve beni uyarmıştı bu huyuyla ilgili ama aynı haftada 2. kez oldu bugün
O zaman ilişki yapmayacak kardeşim kimsenin de zamanından calmayacak
Valla uğraşma derim bu sorumsuzluk
Ya zaten hiç hoş olmayan bir şey dedi iğrendim onu da vurmam gerekiyor suratına
Maalesef bıktım böyle sorumsuz insanlardan, en başından söylüyorum başta her şeyde tamamlar sonra böyle davranıyorlar
Ugrasmicam, o kaybetti valla (bu ilişki olsa da o karlı çıkacaktı benim hiç istediğim gibi gitmiyor ya ilgisi de sahte geliyor nedense
Aklı hep başka yerdedir eminim
Anlamadım
anla işte da aklı başka seylere gelince ilki alaka full verilir
İnan bunda her türlü aynı o bile üzdü, ki ilgim var, benim hakkettiğim muamele bu değil yanı
ciddi olamazsın sen ve böyle birini hala yanında tutuyorsun? yok artık cidden siz kızlar kafayı yemişsiniz arkadas
Yeni bir şey zaten biraz tanımayı deneyim dedim üstelik başta ben değil o istedi ama ilgi vermeye gelince yok. Herif benim annemle vakit geçirmem lazım işten kalan tum zamanımı sana ayiramam ki anlıyor musun beni dedi
süpermiş o zaman böyle adamada erkek diyorsun bide bazı konularda da ilgisizlik var sen hala engelleme silme
Engellerim
Çık aklımdan ahahha
Ücretini kes işten çıkar
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, anladım seni, bu durum insanı gerçekten yorabilir. 😔 Erkeklerde veya kızlarda diye genellemek zor aslında, herkesin kendine göre bir rahatlama veya stresle başa çıkma yolu var. Belki de günün yorgunluğuyla hemen uykuya dalıyordur. Onunla sakin bir zamanda, hislerini açıkça ve suçlamadan konuşmayı denemeye ne dersin? Belki o da yorgunluğunu ifade etmenin farklı yollarını keşfedebilir. İlişkilerde karşılıklı anlayış çok önemli. Unutma, açık iletişim en güçlü bağdır. 💖🌸