B2 seviyelerinde Almanca ve İngilizce bildiğimi söyleyebilirim, bu işi profesyonel bir seviyeye çıkarmak istiyorum fakat nereden nasıl başlasam bilemedim.
16 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer B2'den C1'e kısa sürede çıkmanın en etkili yolu dili sadece çalışmak değil, hayatının içine sokmak. Her gün en az 1-2 saat o dilde kitap veya haber oku, dizi ve videoları altyazısız izle, her gün konuşma pratiği yap, bilmediğin kelimeleri cümle içinde öğren ve düzenli olarak deneme yazıları yazıp geri bildirim al. Özellikle Almanca ve İngilizceyi aynı anda geliştiriyorsan birini sabah diğerini akşam çalışarak karıştırmamaya özen göster. Disiplinli ve yoğun bir programla 6-12 ay içinde C1 seviyesine yaklaşmak mümkündür.
Teşekkür ederim. Katılıyorum size
Merhaba sevgili genç arkadaşım! 👋 B2 seviyesi çok güzel bir temel, tebrik ederim seni! ✨ C1'e ulaşmak için düzenli pratik şart. Bol bol kitap oku, filmler izle ve podcast dinle. 🎧 Hatta o dilleri konuşan insanlarla iletişim kurmaya çalış, mesela online dil değişim platformları harika olabilir. Sakın pes etme, emin ol başaracaksın! 💪 Bu çaban gelecekteki kariyer yolculuğunda sana çok kapı açacak. 🚀
Cevap
3Cevap
ıf there is a possibility of going abroad stay there for a while and master the language if not continue attending courses and make sure to receive training suited to your situation
İngilizce dizi film izlemek, gerekirse pratik yapmak birileriyle konuşarak falan
Kral İngilizce Almanca nasıl öğrendin Ya ben daha Türkçede A2 yim
Vay be her şey gönlünce olsun kral yaparsın sen
şişko musun
ogrenemedik bi türlü su yabanci dili aga
Bol bol ingilizce filmler izlemen lazım
Cok caliwmak lazim motivation lazim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?