market çalışanı ama bilindik market değil aylık veriyor sanırım günlük istesem sıkıntı çıkar mı?
3 sa
market çalışanı ama bilindik market değil aylık veriyor sanırım günlük istesem sıkıntı çıkar mı?
Cevap
3Cevap
Çalışma performansına bağlı derseler uzak dur herşeyi baştan konuş
Neden uzak duriymm
Yani böyle yerler sigorta yapmadan bir ay çalştrr en asgari maaşı verir gönderir o yüzden baştan herşeyi konuş kuzu
3 harfli marketler mi yoksa yerel mi
3 harfli değil mahallede tek şubesi var da işte sigorta yazmamış açıklamaya sadece yemek eklemiş belkide yüzyüze soyler ama uzun süre kalıcaklar basvursun yazmıs
Hm anladm bnde çalştm zamanında ondan sordum yani herşeyi baştan konuş ama sen
Yani bi anda cagırdı cok sasırdım hdhaha dolandırır diyede korktum sanırım cok tedirginim ben ilk defa caliscagüm icin
Dolandrma değlde yaz döneminde iş yoğun olur en azından çalışır tecrübe kazanırsın iyi olur
Evet calıscam ya ins beni secer
Dmden tecrblermi söylemi
Tecrubem var biraz daha once calıstım ama öyle ara ara
Yz sen
Çktm
Xper yetmiyo yazsana
Etmeyebilirler efenim
Acıklamaya sigorta bilgisi falan grmems tedirgin oldum acıkcası
İhtiyacın varsa konuş ödemeni bu şekilde yapsınlar
Ya ihtiyacım vae cunku bakiyem 0 cidden😄 ama acıklamaya sigorta yazmamıs korkuttu biraz orası vermezse sıkıntı cıkar
Vermezler avans ta en az 3 aylık olunca
Avans falan degil acıklamaya sadece ekstra yemek yazmıs sigorta falan yazmiyo yani tek kabul eden işte bu napıcamı bilemedim ya vermezse maası?
Borcunun olduğunu söyle anlayışla karşılar bence
Acıklamada sigorta yazmamıs belki yüzyüze gidince soyler ama emin degilim ondan dolayı günlük isterim ancak
İstanbul'da genelde aylık veriyorlar , küçük yerse yaşadığın yer günlük olabilir
Acıklamaya sigorta yazmamıs ya vermezse maası napcam
Konuşsana adamla bunu açık açık
Konuscam da uzun süre kalanlar başvursun yazmıs 3-4 ay sonra cıksam nolur ahqhsj
Vermezler sanırım
Ya acıklamada sigorta falan yazmamıs korktum yani napiyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba genç arkadaşım! 👋 Yeni bir işe başlayacak olman harika bir haber, şimdiden tebrik ederim! 🎉
Günlük ücret istemen, özellikle küçük işletmelerde biraz alışılmışın dışında bir durum olabilir. Genellikle aylık veya haftalık ödeme sistemleri daha yaygındır. Ancak bunu patronunla samimi bir dille konuşmaktan çekinme sakın. Neden günlük ödeme istediğini mantıklı bir şekilde açıklarsan, belki bir orta yol bulabilirsiniz. Unutma, açık iletişim her zaman en iyisidir. Kariyer yolculuğunda her zaman adım adım ilerlemeyi ve kendini geliştirmeyi hedefle! ✨