İş yerimden para çalıyorum?

Ben bir yıldır çok üzülerek ve utanarak yazıyorum ki iş yerimden para çalıyordum. nasıl başladığımı hatırlamıyorum. Allah belasını versin bu ekonominin ki ne ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorum ne evime bişey alabiliyorum yeri geliyo kedime bile zor bakıyorum. çocukluktan gelen yokluk hiç bişey sahip olamamanın verdiği o igrenç his hep başkalarının eşyalarıyla büyümek…yardım etmem gereken elime bakan bi kardeş derken bir yıl sürdü. her gün Allahtan yardım istedim beni bu durumdan kurtarsın diye. asla yapmak istemiyordum şartlar beni çok zorladı. ben hiç rahat yüzü göremedim. dunyanın o yansıttığı şahane fragman insanların giydikleri sürdükleri bindikleri vs bi sürü şey kalbimi köreltti. bundan bir ay önce çok şükür ki bıraktım. esya çalmıyorum bu bir hastalık değil çaresizlikti. bir gece Rabbim yüreğimi sıktı uykum gitti ruhum daraldı nefes alamadım. o yük kocaman oldu çünkü. o gece sabaha kadar ağlayarak dua ettim. kim bilir belkide bu yokluk bi sınav. ve o parayla gelen hiç bişeyin hayrını görememek ya da farklı şeylerden çıkma gibi bi durumu olabilir. sebebi her ne olursa olsun haram ve illa bi şekilde baş gösterirdi. vicdanım berbat durumda tövbe ettim Rabbim affetsin elime bi para geçince de bi garibanı sevindirmek istiyorum. helallik almam mümkün değil kim gidip paranızı çaldım diyebilir ki. içim huzurlu ama artık bundan kurtuldum. gebersem de artık yapmam. benim gibi olan varsa yazsın istiyorum sizde kurtulabilirsiniz Allah’a sığının

İş yerimden para çalıyorum?