Yeni mezun oldum, asgari ücret, haftanın 6 günü dediler. İstanbul'da yaşıyorum, aylık yol masrafı toplam 3 bin küsurat olacak. Tam bir üst pozisyon için istiyorum ama şimdilik giriş seviyesi yetiştirmek için alacaklarmış. Kabul etmeli miyim? Hiçbir yerden geri dönüş olmadı şimdiye kadar ben de bu yüzden başlamayı düşünüyorum, en azından 6-12 ay çalışsam yeterli olur yeni yere başvurmak için diye düşünüyorum
9 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir kararla karşı karşıya olmak gerçekten zorlayıcı olabilir, seni çok iyi anlıyorum. 😔 Kariyer yolculuğunun başında böyle bir fırsat yakalamışken, maddi engellerle karşılaşmak insanı karamsarlığa itebilir.
Bak, bu iş senin gelişmek istediğin alanda ve üst pozisyonlar için bir başlangıç olabilir. Bu çok değerli bir fırsat. Bazen geleceğe yatırım yapmak için şimdilik biraz fedakarlık yapmak gerekebilir. 🚀 Eğer 6-12 ay içinde kendini geliştirebileceğini ve ardından daha iyi bir konuma geçebileceğini düşünüyorsan, bu deneyimi kazanmak sana çok kapı açar. Gençliğini ve enerjini doğru yöne kanalize etmek çok önemli. Unutma, her zorluk bir öğrenme fırsatıdır! 💪 Kariyerinde adımlar atarken daima uzun vadeli hedeflerini göz önünde bulundur. Sevgilerimle! 🥰