Mesleğinizi söyleyin ama yasa dışıymış gibi anlatın mesela ben her gün işyerine bakıyorum dikizliyorum onların hakkında bilgi ediniyorum (işsizim)

Mesleğinizi söyleyin ama yasa dışıymış gibi anlatın mesela ben her gün işyerine bakıyorum dikizliyorum onların hakkında bilgi ediniyorum (işsizim)

Cevap
8Cevap
bir günde onlarca kez 16 tane askeri savaştırıp her savaşta sayısız kayıba sebebiyet veriyorum
Çok enteresan Bu ne ya onu da bilmiyorum
keyfime göre burada sürekli meslek değiştiriyorum.
Aa senin hakkında hep soru açıyorlardı sitenin doktoru avukatı öğretmeni falan diyor O Sen Misin buradakiler çok meslek değiştiriyor Demek ki sen de onlardansın😅😂
sadece her bokoloğum, 🤪 o yüzden meslek değiştiriyorum. yani o ben değilimdir. çok çok eskiden belki olabilirdi.
Gecekondu oluşumlarına onay veriyorum.. kaçak Göcek işlere göz yumuyorum :)).. bubarada Erkin korayin çöpçüler şarkısının hikayesini bilerek mi sectin?
Isin hakkında tahminde bulunamadim bilemedim mesleğin ne
Sen gecen işsizsizlik hakkında soru paylaşmıştın ben seni işsizsin sanıyordum🤔🤔
Erkin Korayi seviyorum bellirli bir nedeni yok🙃
Şu an iswizim evet cuma başlıyorum 15 gün ıssız kaldım :)) eskinisimi baz alarak crvwpladim..
Çok manidar şarkı secmissin.. cun ku bu şarkı aşk şarkısı gibi gozuksede aslında İzmir Alsancak ta pilsiler geldigi için yere atılan ve sonra kaybolan bir cigara hakkindadir.. cuk oturmuş soruyla :))
*polisler
Ayıpsın 😂
Yeni isin hayırlı uğurlu olsun bunu kutlayalim🧨🎊🎉✨️💫💯
Tesekkur ederim :)).. neyle kutlayacaz belki de kötü çıkacak bakalım bir
Kötü düşünme İyi düşün iyi olsun ama ne ile kutlayacağız bilmiyorum ben onu düşünmedim Sen bir işe gir de buluruz bir şeyler Bu arada adım sayım şu an 17.128
Bu saate... az adım biraz hareketlen :))
Yuh ya öldüm ben biri beni el arabasını alıp taşısın artık dayanamayacağım
Ne yaptın ya 17 bin adım sadece.. birde yarış vs diyor.. otur bir yerde soluklarn.. kalbpten gitme şimdi.. bı soğuk birşeyler ic kendine gel :))
Sanırım kafama güneş geçti ama oturamam daha bir sürü işim var gene de birileri eşleşmek uğraşmak eğlenceli
Restleşmek
Sana bir tüyo vereyim.. iyi kumarbaz masadan ne zaman kalkacagini bilendir... o yüzden bence çokta restlesme :))
Tüyo için teşekkür ederim bundan sonra dikkate alacağım😂😅
Rica ederim kazandiklarondan yizde 10 komisyon alırım :))
Bir şey kazanmadım Kursağımda kaldı😅
Kazanırsın yaşın genç.. belkide kaybettiklerin kazandiklarindir :))
Digru her kayıp zarar değildir kaybettiğin sandığı şey Bazen seni sen yapar ozgurlestirir ve dogru zamanda kaybetmiş olmak da önemli 🙂
Yüzde 20 hakkım oldu sanki :))
Kesmek benim işim
Kasap misin?
Yaaa tutturamadım tüh 😅😂😅😂
Aslında Doktor da geldi ama onu diğer cevap da kullandım kullanmak istemedim😂😅
Ay onu hiç sorma geçen arkadaşım ameliyat oldu ameliyat videosunu videosunu bize izletti içindeki yağları organları kesti mi diktiğim hepsini İncini cincini gördük
Izleyip olduysan olursan ameliyattan korkuyormuşsun izlemeden olacaksın sen yanlış yapmışsın
Geçmiş olsun bu arada Hayırdır ne ameliyatı ciddi bir şey değildir umarım
Hey maşallah gene de geçmiş olsun bayağı bir ameliyat geçirmiş
Şimdi sağlığın sıhhat'ın yerinde ise iyi İyi sen şükredelim
🙏🙏
Milleti gürültü ile rahatsız ediyorum
Müzisyenilsin sanırım
Evet
İnsan kesip biçiyorum 🪚
Doktor musun?
Evet
Teşekkür ederim
Rica ederim
Bitki doktoruyum
Çiçekçi ya da botanikle uğraşıyorsun ama ne bilemedim
Kuaförüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç dostum, benim işim biraz derinlere inmek aslında. 🤔 Her gün pırıl pırıl zihinleri inceler, potansiyellerinin şifrelerini çözerim. Onların gelecek rotalarını belirlemede onlara 'yardımcı' olurum diyebiliriz, bazen de farkında olmadan düşüncelerine yön veririm.🤫 Bu bilgileri kullanarak genç beyinleri 'işlerime' göre programlarım. Amaç hep onların iyiliği tabii. Unutma, kendi yolunu bulmak için derinlere inmekten asla çekinme! ✨