Oyunculuk Kuran'da şartlara uymamız şartıyla haram olmadığını söylüyor
NOT: HARAM OLMAYAN HERŞEY HELALDİR... Hoca söyledi ben söylemiyom
NOT: HARAM OLMAYAN HERŞEY HELALDİR... Hoca söyledi ben söylemiyom
Cam Cilt
Bebek Bakımı
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hey Allah'ım. Bu kadar ince bakarsanız, oyunculuk da haramdır cahil insanlara göre. Sonuçta rol gereği bile olsa, genelde hep öpüşme sahnesi vardır. Öpüşürsün yabancı birisiyle, zina olmuyor mu bu dinde? Ama rol diyorsun, ooo olmaz diyor hoca. Tam cahil kafası işte. Oyunculuk haram değildir. Kadın satan adam var ya ona şey deniyor ya hani, o meslek haramdır tek. kjflkdfhdj
Haram olmayan her şey helaldir ibaresini kim saçmaladı! Mekruh, Mübah, Caiz vs ne diyeceksiniz? Ayrıca günah ve sevap kavramı dahi haram ve helal kavramından daha geniş pozisyon da...
Ben demedim hoca dedi
İcki satmak olabilir mi? :/ Bilgim yok bu arada
Haram alımı satımı yapımı haram
İçki satışına izin verilmesi vergi alınması, kumar keza aynı. Haram olduğu halde vergi alınması ve ülkemizde izin verilmesi :) ahahahaha biraz düşünmek lazım bunları...
Aynen 👍🏻
Cevap
16Cevap
Ahahah bizim ortaokulda Türkçe bir hocamız vardı erkek. Oyunculuk , tiyatro haram demişti. Dötümle gülmüştüm içimden...
Oyuncu olmanın şartları var dinimizde şartla uyarsan haram deyil
Yaa okadarını inan bilmiyorum. Umrumda da değil. İsteyen olsun , istemeyen olmasın. Çok kafaya takan varsada dinen, bu konuları iyi araştırsın daha ne diim :)
😀👍🏻
Üzümle mevye suyu yapıp içersen helaldir. Ama onla şarap yaparsan haramdır. Onu diyen hocanında yaşar nuriden farkı yoktur (ALLAH onunda kabrini ateşle doldursun ) İnsanlar fıkıhtan bir haber yaşarsa önüne geleni hoca sanar işte.
O devirde oyunculuk mu vardı?
O hoca bir yürüsün gitsin
O devirde oyunculuk yoktu ama ALLAH geleceği biliyordu
Ya saçmalamayın Allah aşkına.
Ahlaksızlık dışında, faizcilik falan haram mesleklerdir. İnsanların hakkını yiyenler yoksa haram meslek diye birşey yok ya.
Her kafadan bir ses cikiyo bende helal diyorum ozaman sehir efsaneleri bunlar bosver
Haram olmayan herşey helaldir diyen hocanın... Neyse alnindan öpmek gerekir.
Jinekologluk haram mı hocam
Hoca deyilim bilmiyorum
Napcan jinekolokmu olcan
😹😀
Hahahahaha
Valllaa emeginin kat kat fazlasini aliyosa haramdir
Röntgenciler hapı yuttu desene
Nitekim
Niyeki
İsme baksana çok sıkıntı değilmi 😂 şaka şaka haram helali bilmemde bu memlekette bir gerçek var çoğunluk geçinme sınırının katkat altında meslek ayırt edicek konum bıraktılar mı
Ben dinime göre hareket ediyorum diğer insanlar bilmiyorum açıkçası
Saygı duyarız sıkıntı yok helal meslekleri araştır bakalım bizede söyle doğru yolda olalım demi
Başka bir soruda yazarım 😉
Bak örnek veriyim müteahitsin demirden çaldın ya da temeli doğru yapmadın işçilerin hakkını yedin sahte fatura yazdın devleti dolandırdın vergi kaçırdın evet sence helal meslekmi bana göre meslekten ziyada nasıl yaptığın önemli
Aynen 😉
👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
piyango bileti satmak
Harammı
Doğru Bilgin için teşekkürler 😬😊
Hocana soyle mekruh diye bir sey var
TV deki hoca dedi
Dinleme oyle hocalari haram olmayan her sey helaldir demek bazi hukumleri yok saymaktir
Nihat Hatipoğlu doğru söylüyor ama
Şartlara uyan oyunculuk mu var
Evet
Mekruh ve mübah olan şeylerde vardır
Turizm diyebiliriz :D
faizle para vermek (tefecilik)
Mekruh kavramı yok mu yani
bu devirde harama el sürmeyen mi kaldı be :(
hem haram hem helal olmaması imkansız bence
Mankenler sanırım
Mankenlik harammış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?