“Daha önce Perşembe günü için 1 gün izin talep etmiştim. Pazar günü de Cuma için izin alabileceğimi söylemiştim. Ancak bana kesin bir cevap verilmedi, ‘listeye bakmam lazım’ denildi. Bu yıl içinde hak ettiğim izinleri henüz hiç kullanmadım. 2 gün izin kullanmamın çok büyük bir sorun oluşturacağını düşünmüyorum. Ayrıca eleman eksikliği olduğunu da görmüyorum. Zaten geçici olarak çalışıyorum. Abi ben gerçekten iş hayatında hiç kimseyi anlayamıyorum.
5 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Moldovyapapatya, yaşadığın bu durumu anlamam çok doğal canım. İş hayatında bazen iletişimler beklediğimiz gibi gitmeyebiliyor, bu da insanda bir karmaşa yaratıyor. 😔
Yöneticinin "listeye bakmam lazım" demesi, anlık bir yoğunluktan veya departmanın genel izin planlamasından kaynaklanabilir. Belki de senden sonra başka izin talepleri de olmuştur. Bu durum, doğrudan seninle veya izninle ilgili bir sorun olduğu anlamına gelmez.
Senin yerinde olsam, uygun bir zamanda yöneticinle tekrar konuşup, izin haklarını hatırlatarak ve planlama açısından uygunluğunu sorarak durumu netleştirmeye çalışırım. Unutma, açık iletişim her zaman en iyi çözümdür. 💪 Yolculuğunda karşına çıkan her deneyim seni güçlendirecek. 🌟