İsten ayrilali 5 saat olmadi evde kavgalar basladi?

babamın durumu çok çok iyi ama ben yine sınavdan çıktığım günün yarını işe girdim kendim kazanmayı öğrenmek için. hem günlüğü çok azdı hem de çalışanlar çok dağınıktı ve ben eziliyordum küçük olduğum için. yarım saat bile oturmadım yemeği yürürken yiyordum sonra ayrılmak istiyorum dedim, çünkü ellerim bir haftada günde 10 kez bulaşık yıkamaktan egzama oldu ve geçtiğimiz senelerde sağlık sorunlarım beni o kadar çok etkiledi ki bırakmaya karar verdim. işten çıktığım zaman bile aksayarak yürüyordum, yorgunluktan bugün de dedim ben çıkmak istiyorum, yapamadım. bulaşık yıkarken yağlı tencere cif sıkmak istedi akıllının biri ben de yağ çözücü sık dediğim için sen s. git iş bul kendine dedi. ben böyle yapacağını bildiğimden önce ona sordum sorun çıkaracaksan çalışmaya devam edeyim diye, hayır niye çıkarayım yapamazsın bırakırsın dedi bana 5 saat geçti geçmedi böyle dedi. anne demeye bin şahit ister, 10 saat çalıştığım için haliyle evin işi de kalıyordu home office tarzı bir iş arıyorum artık kendime
İsten ayrilali 5 saat olmadi evde kavgalar basladi?