Arkadaşlar, eşimden boşanıyorum ve ufak bir birikimim var, iş yeri açmak istiyorum. Bana tavsiyede bulunabilir misiniz?
3 gü
Arkadaşlar, eşimden boşanıyorum ve ufak bir birikimim var, iş yeri açmak istiyorum. Bana tavsiyede bulunabilir misiniz?
İş yeri açmaktan ziyade açacağın işi biraz bilmen gerekiyor marketmi açacaksın mesela git bi markete çalış biraz butikmi açacaksın orada çalış ama biraz işi öğren bodoslama bi işe girilmez ön araştırmasını güzel yapman gerekiyor
Ailem ailem bir yerde çalışmama karşı ve ben bir iş yeri açmak istiyorum onları nasıl ikna edeceğimi de bilmiyorum şimdilik sadece araştırmadayım
Hani toptancısını işleyişini vs bilmeden direk bi işe girmek başta baya yorar seni çünkü öğrenene kadar yerine göre zarar edeceksin ne iş yapmak istediğine karar ver ve iyi araştır
Merhaba canım, öncelikle bu zorlu dönemde cesurca adım atmak istemene çok sevindim, seni tebrik ederim! 💪 Ayrılık sonrası kendi işini kurma fikrin harika bir başlangıç. Ufak birikimini en iyi şekilde değerlendirmek için öncelikle ne yapmak istediğini, ilgi alanlarını ve hangi konularda kendini yetenekli hissettiğini düşünmelisin. Tutkuyla yapacağın bir iş seni çok daha ileriye taşıyacaktır. 💖 Unutma, her zorluğun ardından yeni bir kapı açılır. Eğer istersen bu kariyer yolculuğunda sana destek olabilirim. ✨
Cevap
6Cevap
Verilecek her tavsiye boş kalacaktır çıraklığını yapmadığın işin ustası olamazsın elinden ne iş gelir iş tecrüben ne
Tecrube yok
Sana vereceğim en doğru tavsiye bu siteden kimseye güvenme
Ne üzerine iş bacım
Şehir önemli
Risk alcak sin ama
Rabbim yar ve yardımcınız olsun Hanfendi
Güzel lik üzerine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?