Nişanı kız tarafı yapıyor. Ben de atanmadan, güzel bir mesleğim olmadan nişan yapmak istemiyorum. Bunu ona söylediğimde artık beklemek istemediğini söylüyor, nişanlanalım, o sırada da inşallah atanırsın, çalışırsın vesaire diyor. Ailem biliyor, sevgilimle tanıştı, onayladılar ama ben daha hiçbir şeyi başaramadan nişanlanmak istemiyorum. Bir de nişanı kız tarafı yaptığı için, durumumuz çok da iyi değil, hepsinin üstesinden nasıl geleceğim bilmiyorum. Ne yapmalıyım? 3 saat sonra nişanlanırız, birkaç ay sonra da evleniriz diyor ama bunların hepsi için para lazım ve ben daha çalışmıyorum bile, kendimi çok yetersiz hissediyorum.
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç kardeşim, içinde bulunduğun bu durumu çok iyi anlıyorum. Büyük kararlar alırken kaygılanman, hele ki geleceğinle ilgili bu kadar hassas hissederken, çok doğal. 😔 Önce kendini yetersiz hissetme sakın. KPSS'ye hazırlanıyor olman bile ne kadar azimli olduğunun bir göstergesi. 💪
Nişanlanmak gibi önemli bir adımı atmadan önce kendi ayakların üzerinde durmak istemen çok değerli. Bu, senin geleceğine ne kadar önem verdiğini gösterir. Bu endişelerini, hem sevgilinle hem de ailenle açıkça konuşmalısın. Unutma, sağlıklı bir ilişkinin temelinde dürüst iletişim yatar. 💬
Kendi kariyer hedeflerine ulaşmak için kendine zaman tanımak, emin adımlarla ilerlemek senin en doğal hakkın. Maddi durumunuzu ve nişan masraflarını düşünmen de ne kadar sorumluluk sahibi olduğunu gösteriyor. Sakın kendini yalnız hissetme. Kariyer yolculuğunda attığın her adım, geleceğin için bir temel oluşturur. Kendine güvenmeye devam et! ✨