Yaş 25 oldu her an her şey olabilir 🤣
Kazan ayağının üstünde dur
Evlen çoluga çocuğa karış
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yaş 25 oldu her an her şey olabilir 🤣
eminim anket feminist duygularla kazan dicektir. ama ince düşünürsen bence kısmetinde varsa geciktirme evlen. sonra yine gir kpss sine. ne olcak. olursa olur olmazsa ozelde calısırsın. esıne katkı olur işte 17bin min. kpss de bi cacık olcakmı bi de o var rsik yani.
Tercih senin evde çoçuk büyütmek mi yoksa atanıp çoçuk yapıp çoçuk büyütmek mi?
Evlen ama çoçuk yapma ve KPSS çalışacağını söyle eşine yemek temizlik vb destek iste sınavı bitir kazan ondan sonra çoçuk yap yoksa atanamazsın ayakların üstüne b
Cevap
20Cevap
Kazan ve ayaklarının üstünde dur. Ailen seni bu yaşına birilerinin eline bak diyemi büyüttü, bu yaşniına kadar da evlendirmediyse onlarında benim sorduğum soruya cevabı belli zaten
Eig Diyorum
Kpss'yi kazan. Birikim, yatırım yap. Hayalin olan şeyleri gerçekleştir. Evlilik bi kumardır. her şey olabilir. Sonradan içinde ukte kalmasın.
Kız dur daha sınava girmedik. Ben 26'da ilk KPSS' ye gireceğim. Aranmadan ya da sabit bir işim olmadan evlilik olmaz. Sonra verdiği para burnundan geliyor
Çalışmaya devam et , evlilik sanıldığı kadar mükemmel olmayabilir ama eline mesleğini alıp kendi ayakların üzerinde durmak sandığından daha mükemmel 🙂
hiç kimse kimseye muhtaç olmamalı ve istediğini hür bir şekilde alabilmesi için çalışmalı diye düşünüyorum.
Kpss yi kazanıp elinde bir mesleğin olsun işe girersen karşına biri karşına çıkar zaten
Bence kpssyi dene derim. Hele ki mesleğin yoksa kesin gir.
Kazan ayağının üstünde dur ondan sonra evlen yoksa kimseden bir fayda olmaz.
İmkânınız varsa mutlaka okuyun, emin olun bizi kelimeler kurtaracak.
Dersin çok büyük bir yaş. Temmuz ayı 30 olacağım, hâlâ devam ediyorum.
Git ailenle konus bunu seni o kadar büyütmüş emek vermisler, biraz insan yerine koy istersen
Evlen 25 yaşından sonra kazansan evliliği kaç yaşında yapacaksın
Gel kpssye calis hem evlen ikisi birlikte de olabilir.
Bence devam et kazan sonra evlenirsin elbet
Tercih meselesi hepsi
Kpss gir 27 gibi evlenirsin
Mesleğini eline almadan evlenme.
Sacamalama evlenen çok mu mutlu sankı
Yaş ilerler ama vazgeçmemek gerekiyor
Boşanacagın zamanı düşün 😏
Mutsuz bı evlilik yaşayacağıma bekar kalırım daha iyi zavallı annem ekonomik bağımsızlığı olmadığı için babamin eline bakıyor babamda varlığıni pek hissettirmiyor hep bildim bileli ben kardeşim ve annem sahi şu an duygularım depreşti
İşte bundan dolayı kpss çalışmalısın. Kimse boşanmak için evlenmiyor.. Evlenince mutsuz oluyor insanlar..
Kendi ayaklarının üstünde dur
#Hükümdar
şartlar çok kötüleşti ne denilse yalan olur
Kendi ayaklarının üzerinde durmalısın
Kazan sonra evlen
Kpss çalış
Tabiki kazan
kpss ye devam
A şıkkı
devam etmelisin.
Her ikisinide yap