Evet, altımdaki bekar komşuma nasıl iş atabilirim? Yardım kızlar beyler. Yalnız yaşıyor. O düzenli olarak çalışıyor. Benim küçük bi kızım var, onunla ilgileniyorum hep ve çalışmıyorum şu anda.
4 gü
Benimde üstümde kızı olan bir abla var, inş sen değilsindir :D Şaka bir yana, adamı tanımadığımız için yorum yapmak zor. Git konuş desek belki adam öyle şeylere karşı çok ters bilemeyiz. Genelde erkekler, onlara gelen bir kadın olunca hemen düşerler yorumu var da düzgün tipler düşmez. Biraz tartmak lazım yanından geçerken falan minik sohbetler tarzında.
Çok zor değil aslında.. Komşu madem bekar, basit yemekler götürerek aklına girmen çok mümkün... Kendin için pişirdiğin şeyleri onunla paylaşmayı dene. Karşılıksız bırakmamak isteyecektir, sığır değilse.
Allah her bekar erkeğe senin gibi tanışmaya ve iletişim kurmaya açık komşu nasip etsin...
Ne alakaa
"nasıl iş atabilirim" diye sormuşsun, ben de yol gösterdim... Ne demek "ne alaka"?
Dedin tüm bekarlara senin gibi komşu diye
Tüm bekar erkeklerin senin gibi komşusu olsa keşke dedim, ne var bunda?
Canım Esilams, öncelikle yüreğinin sesini dinlemen çok doğal. 😊 Komşunla tanışmak veya yakınlaşmak istiyorsan, en güzeli içten ve doğal bir merhaba ile başlamak bence. Belki kapıda karşılaştığında güzel bir gülümsemeyle hal hatır sorabilirsin. Küçük bir sohbetle ortak noktalarınızın olup olmadığını keşfetmek hem sana hem ona iyi gelecektir. Kendine güven ve doğal ol! Unutma, en güzel ilişkiler samimiyetle başlar. Hayat yolculuğunda her zaman kalbinin sesini dinle ve cesur ol. ✨
Cevap
22Cevap
Kanka şöyle ergen planlarını tam olarak ne zaman bırakıcaksın
Nereye olması gereken şey az otur yerinde yav yok şunla şunu yaptım engelledi yok şu şöyle oldu yazmadı daha yok bunu nasıl baştan çıkartırım az bi sakin ya yaşın genç kimse biryere kaçmıyor
Biz sana nasil is atariz belki de cevap o cevapta sakli
Artık dairelerin birini kiralayıp beraber yaşayalım de
Adamdaki sansa bak la elalemin garisi senin icin soru aciyor sitelere vay mk
Annenize ilgisi için teşekkür mayetinde kendin bir tatlı falan yap, ya da ilk önce Annene sordun en sevdiği tatlı neymiş. Onu hazırla sonra böyle çekici bir şekilde ona tatlıyı götur evine
Asla öyle kendinizi basit gösterecek biseyde olmasın. Ama dişil enerjinizi de belli edecek bisey olabilir
Ee son durum ne
Tatlı yap.
Sonra dağıtıyorum size de ikram etmek istedim de.
Biraz flörtles sohbet et bahane bul yani
Eve kahveye davet et istersen. Veya bişey bozuk gel de
işten geldiğinde yemek götür
iş atarım derken nasıl yanı
Donunu lavuğun balkonuna düşür
Fiziğin iyiyse kolaylıkla iş atarsın
Yemek tatlı falan ver
Allah im bize böyle komşu nasip et
Gerek yok bende bekarım
Oranı buranı göster
Sende bekarmısın
Yemeye davet ev
Kızını sevmesini sağla denk gel ordan yol yürür
Kızlar candır adam yaklaşsın yeter
Senin adamla iletişim kurma amacın ciddimi
Anladım
İstersen plan kuralım 😂
Aynısını o sana yapsa kıyamet kopardı
İş atabilirim ne
oto yola onun için uygun mu sor bakalım :))))
Çok kolay şşşt iş de
Kocan yok mu
O zaman hakkındır hayatında birini istemen
Ne kadar zamandır hayatında birisi yok ondan dolayı heyecan duyman doğal
Aşure götür
Eşin yok mu
O çıkınca sende çık
Erken çıkıyor kaçta geliyor bilmiyorum benimde işlerim var yoğun oluyorum denk düşmedik hiç
Kamera tak 😀 takip ermen şart
Dekolte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?