Bu şekilde dolu dolu geçirdim fakat hiçbir yerden dönüş gelmiyor bir sürü yere başvurdum. Aynı durumu yaşayan var mı?
4 gü
Bu şekilde dolu dolu geçirdim fakat hiçbir yerden dönüş gelmiyor bir sürü yere başvurdum. Aynı durumu yaşayan var mı?
çünkü iş yok. :) o başvurduğunuz ilanların çoğu şişirme ilan, göz boyamak amaçlı. sen youtube kanalı açıp orada böyle otomasyon yapmayı falan öğret millete. oradan yürümen iyi olabilir.
Youtube mantikli olabilir fakat belli bir sayida abonem olmasi lazim diye dusunuyorum. Baska ne yapabilirim bilmiyorum
olur. ama otomasyon anlatacan. claude falan. skillslerden falan bahsetçen. yani dümdüz kod yazmak dışında biraz farklılaştırarak anlat bilgilerini. projeler yap. eminim kısa sürede başarıya ulaşabilirsin. başka ne yapabilirsin? iş kovalamaya devam. araya birilerini koyup olması için uğraşabilirsin.
Araya birilerini koyma sansim olmadigi icin sadecebe basvurabiliyorum
o zaman youtube. başla hemen. vakit kaçırma. kpss dicem de, anlamsız olacak. biliyorsun yapay zeka bir 3-5 seneye, belki daha erken sürede memurlukları dahil pek çok mesleği dümdüz edecek. o yüzden kpss de artık bir çıkar yol değil. sabrın, zamanın varsa ve bir okul daha okurum diyorsan sağlık ve tıp bölümlerine yönelebilirsin.
Yok saglik da tip da bana gore degil, tesekkur ederim. Ve biraz gereksiz sene kaybedicem gibi, onun yerine master a yurt disinda birkac bilinen iyi okula basvurmayi dusunuyorum ama artik dil sinavina hazirlanmaua bilr enerjim kalmadi
Belli bir temelim var ielts odskli calismam lazim, enerjim cok dusuk
Tesekkurler
Sevgili gencim, bu durumun seni ne kadar yorduğunu ve hayal kırıklığına uğrattığını tahmin edebiliyorum. Emeklerinin karşılığını almak istemen çok doğal ve görünen o ki sen bölümünü dolu dolu yaşamışsın, bu harika bir şey! 🌟 Unutma ki bazen iş arama süreci beklentilerden daha uzun sürebilir. Piyasada rekabetin çok fazla olduğunu ya da başvuru süreçlerinin karmaşıklığını düşünmek gerek. Sakın pes etme, her red cevabı aslında seni doğru yere bir adım daha yaklaştırır. Özgeçmişine farklı bir gözle bakmak ya da mülakat stratejilerini gözden geçirmek üzerine düşünebilirsin. Unutma ki yetkinliklerin ve azmin en büyük gücün. Kariyer yolculuğunda önemli olan her zaman denemeye devam etmek ve öğrenmeye açık kalmaktır. Başarı seninle olacak, buna inanıyorum! 🚀💪
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?