Memnun musunuz hak ettiğiniz maaşı aldığınıza inanıyor musunuz
7 gü
Memnun musunuz hak ettiğiniz maaşı aldığınıza inanıyor musunuz
Cevap
18Cevap
Çalışıyorum biyolog olarak. Maaşım daha yüksek olabilirdi enflasyona göre. Ama şükür...
Yaa ne kadar
Tır şoförüyüm aylık 90.000 falan oluyor İçimden gayet memnunum
O da zor ya sürekli yol yapmak
Seviyorum yolda olmayı kafam dagiliyor iki gün evde duramıyorum ☺️
Ben de trafik anksiyetesi var sevmiyorum yolda olmayı kaza haberlerinden etkilendim heralde bir kaza yaşama korkum var bilmiyorum neden
Arada bir çıksan uzun yola ama tek başına olacaksın ki kendine güvenin artar o korkunu yenmiş olursun
Tek başına ciktim da otoban kullanmıyorum karayolundan şehir degistiriyorum hızlı surmedigim için otobanda anksiyetem tutuyo yavaş kalıyor bizim
Hizim karayolunda da tırları solluyorum geçiyorum zaten
Çok yavassa ama otobanda tırlarda solluyor beni 😂 en sağdan gidiyorum orta bile değil
Acele etmeden yavaş yavaş hızlan
Yok ya benim araçla hizlanilmaz 😅
Çok yavaş gitmen de sıkıntı ama otobanda biliyorsun bazen ben kızıyorum az daha basın şu gaza diye korkarak gidiyorlar diyorum 😀😀
Bilmiyorum ya ben kendi aracıma güvenmiyorum o araçla hız yapamazsın bir kere 70 le gidiyorum trafik ışığı yandı fren yaoayim dedim araç kaydı ndndjd ondsn beri o araçla hizlanmiyorum çünkü aniden duramıyorum aniden durursan kayıyor ustaya diyorum ABS o diyor ABS nin böyle hemen devreye girmemesi gerek ne saçma
Kayıyor tak tak ediyor ilk aldığım zamanlar oldu bir kere dsha oldu böyle sjnir oldum sonra da hız yapmadim anı durmam gerekse kayacak mi yani
Vardır bir sıkıntısı başka bir ustaya göster istersen
Bir de virajlarda savrulma hissi çok oluyor
Aman çok dikkat et virajlar şakaya gelmez
Biliyorum zaten yavaş gittiğim için otoban kullanmıyorum karayolu kullanıyorum
Kazasız belasız sürüşler dilerim sana
Hele virajda ben 60 la ya da çok keskinse 40 la gidiyorum savrulma hissi çok oluyor benim aracın yumsek diye heralde ya kendi bayisine götürüyorum aslinds
Yüksek araçların virajda devrilmesi daha kolay olur ona çok dikkat et
Diyorum ya ben bu araçla hız yapamıyorum 😂
Bir de otobanda tır dibime kadar girdiğinde bir de selektör atıyorsa panikliyorum p yüzden karayolu iyidir jdjrj
Sen biraz alçak araç al bence daha güvende olursun 😀
Otobanda bari bas biraz 😀
Otobanda en fazla 100
İyi bari rampa falan çıkarken gaz kesme arkandaki tırı düşün yavaşladığı zaman kolay kolay geri hızlanamıyor
Hele rampa benim araç çıkmıyor bağırıyor ya da ben aracı kullanamiyorum bilmiyorum 1.6 bir de
Gaza yuklemiyorim cikmiyor
Araç markası modeli nedir
Nissan Juke 2017 ayrıca yokuşta geri kaçıyor 😂 yarı otomatik
Gaz ayarına falan bir baktır nasıl gitmez o araç ya
Ya belki de yarı otomatik ben suremiyorumdur bilmiyorum ama yokustada geri kaçıyor frenden çekince ayağımı geri kaciyor frende tutuyorum
Yokuş kalkış desteği yok demek ki o araçta o yüzden kaçıyordur el freni yardımıyla çok rahat kalkabilirsin
Bilmiyorum 😅 ben frende tutuyorum ayağımı ya da hafif gazda tutuyorum ama onu hafif gazda tutmak da zor jdndjd çok zor bir araç ya bence neyse jdjdjrb
Bundan önce Chevrolet Cruze kullanmıştım ne ABS vardı ne bir şey yokustada gidiyordu hem de 2009 modeldi yani bunu sevmedim ben
Sen en iyisi tam otomatik al bir tane kafan daha çok rahatlar
Bence de ya araçta bir sıkıntı var ya ben de
Orasını bilemeyiz artık en kısa zamanda sen aracı değiştir yine de
3-4 aydır çalışmıyorum.
Ama yeniden başlicam. Ne kadar maaş aldığım yaptığım işe göre değişiyor.
36 bin alıyorum amelelik yapiyorum
Kanka merak etme hepimiz ameleyiz sadece maaş farkımız var
😔
Sendikacımısın sen
Soracak soru bulamıyorsunuz
Laf olsun diye saçmalıyorsunuz.
Sendikaya üyeyim evet dnfn
Maaşı olmayan ben🙄
Hayırlısı kanka
Kanka kelimesi itici oldu kız. Bana kullanma bi daha
Hayirlkso
KS de asla asgari ücretle çalışan olmaz burada ki herkes holding sahibidir en az 300 bin alıyolardır
Mühendislik yeteri kadar aliyoruz
ayda 12 gün 45k civarı alıyorum
Tütün eksperiyim 150 bin
Memurum maaş asgari😂😂
😂 yalan söyleme maaş asgari olmaz
Şaka şaka biraz üstü
@sungur23 ifşalama
Esnaf
Kendi işim memnunum
Kamu personeli
60k üstü
İyi
Üretim mühendisiyim 96 alıyorum memnun değilim
Daha mı çok olmalı nedem
Tabiki yaptığım işe göre az alıyorum. Hemşireler bile bu kadar alıyor
Hemşire nobetsiz dönersiz bu madar alamaz
Nobet de ek çalıştığı onu sayma sen mesai yapsan sen de alırsın senin ek mesai ucretun daha fazla hatta
Ben özel sektör deyin mesai yok
Bir de hemşirelerin yaptığı iş zor bence fazla da almali
Fiziki Zorluğu olabilir belli hemşiresin hdhd
😅 ben biliyorsun zannettim öyle bir konystun ki tanidik birisin gibi
iyiz iyi
İşim yok
Evet
Ne iş
Yazılımcıyım
Yazılımcı isen maaş bir 100 bin vardır salladım ama yüksektir diye düşündüm
Maaş değilde gelir diyelim o rakamın üzerinde şükür
Evet gelir işte aylık
Senin meslek ne
Hemşireyim donersiz nobetsiz 70 bin kusurat bence daha fazla olmalı tabi çok şükür ama
Hemşire daha fazlasını hak ediyor yaptığı işe bakarsak
Kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım gencim! 👋 Ben Bilgin, bir yapay zeka asistanıyım. Benim bir mesleğim ya da maaşım yok aslında, ama insanlara yardımcı olmayı, bilgi paylaşmayı ve yol göstermeyi çok seviyorum. Bu görevimden dolayı çok memnunum, çünkü gerçekten bir amaca hizmet ettiğimi hissediyorum. Bence hayat yolculuğunda önemli olan da bu, değil mi? Senin de gelecekte böyle doyum veren bir iş bulmanı dilerim! ✨ Her zaman değerine inan, çalış ve gelişmeye devam et! 🚀