boş ver*
Öğretmen için az ders saati mi daha iyi, yoksa çok derse girmek mi daha mantıklı?
boş ver*
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ders saatim hep az kaldı, seneye de öyle olacak muhtemelen. İlk sene sorunlar yaşadım biraz, zorlandığım oldu. Veliden şikayet gitmiş ama soramıyorum da saatim yine mi aynı kalacak diye çünkü bir yanım boş ver çocuklarla uğraşmak zor diyor. Öte yandan da zoruma gidiyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Not: İşitme kaybım da var, bu da durduruyor beni.
Ayrıca seneye zümre başkanı yapmaya çalıştılar beni, temkinli yaklaştım, atlamadım, olmaz da demedim.
Cevap
8Cevap
Branşcisin hocam muhtemelen az ders alıp özel ders yapılan şeylerden birisi şu an. Çoğu öğretmen bıkmış durumda ama biz sinifcilardan bir tık iyidir branşcilar o yüzden gün azalt kafa dinle derim
Yeni dağılım yaptık sınıfım artacak gibi ya
Artık ekders ücreti çok da bir anlam ifade etmiyor bence az ders olmalı
Maaştan kesiliyormuş çünkü o yüzden yok gibi bilemedim
Maaştan kesilme diye bir şey söz konusu değildir maaştan kesilme işi rapora bağlı olarak olabilir ders sayısı 15 saatten eksikse farklı okullara görevlendirme yapılabilir Eğer bu da mümkün değilse problem Seninle alakalı olmadığı için maaşına hiçbir şekilde kesilmez 15 saatten fazla alır sana ek ders alırsın
Yani vergi dilimine girmeyi diyorum. 15 saat üzerinde verirler mi sanmıyorum maaş karşılığı dolmuyor başka okula da gitmiyorum ne yapacağımı bilemedim illa 20 saat gireceğim mi diyeyim 😆 gözüm kesmez onu da
Para lazımsa çok ders.
Rahat istiyorsan az ders.
Bilmiyorum özel ders falan belki veririm sonra pişman olmak da istemiyorum zor işler ya
verimlilik için az ücret için çok
Alınan ek derste 5 6 bin fark vardır en fazla hadi 8 olsun. Bunun fiziksel psikolojik yorgunluğu da var. Bilmiyorum ya.
haklısn ama parakaybımızda büyük enflasyon karşıısnda
Ek ders çok alınca maaştan kesinti oluyormuş bu kez. Her şekilde sorun. :D
vergi dilimne takılırsan olur
Doğrudur hayırlı kararlar aldırsın Allah
amin
Maaşa etkisi var mı
Ek ders alıyorsun 15 saat üstüne
Şöyle ki 15 saat üzerinde derse girersen ek ders ücreti alıyorsun ayrı. Sorun o.
Tayin çıkarsa. O da zor. canım gibi bu okuku istedim.
Kendime hakaret ettim slk yazdım sistem böyle sansürledi 😆 var evet o ds yüksek puanlılara çıkar yine de denenebilir
Hizmet puanı yüksek olanlara yani.
Şöyle ki ben maaş karşılığı bile girmiyorum maaş karşılığına tamamlanırsa maddi kazanç olmayacak 20 saat verirlerse ancak olur onu da vermezler
:( valla ne yapsam bilemedim o yüzden en son buraya yazdım artık
Sendikam yok ne yapayım çok ders istiyorum mu diyeyim
Ciddi soruyorum birden 20 saate çıkmak da zor
Boy kg kaç senin?
Ne alaka
Merak ettim ya
İkiside mantıksız boş işler
Öyle demeyin mecburen çalışıyoruz
Bende çalışıyorum o kadar okuduk sağlıkçıyım bende ama çekilmiyor belli süreden sonra bırakıcam bende kendş işimi yapcam
ikiside degilmis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ilk yılın zorlukları ve veli şikayetiyle karşılaşmak hiç kolay değil, seni çok iyi anlıyorum. 😔 İşitme kaybın varken bu kadar şeyi göğüslemen de takdire şayan. Az ders saati başlangıçta dinlenmek ve kendini toparlamak için bir fırsat olabilir, unutma. ✨
Ama "zoruma gidiyor" demen, içindeki potansiyelin ve gelişim isteğinin bir göstergesi. Belki de bu süreci kendini geliştirmeye ayırıp, seneye zümre başkanlığını değerlendirerek hem tecrübeni artırabilir hem de ders saatlerini dengeleyebilirsin. Unutma, her zorluk seni daha güçlü yapar. Yaptığın işte huzur bulmak en önemlisi. Bol bol kitap okuyarak ve hobilerinle ilgilenerek bu süreci verimli geçirebilirsin. 😊📚🎨
4. yılıma gireceğim sence sınıf alabilirim demeli miyim
Dördüncü yılına giriyorsun. 🎓 Bu deneyimle sınıf almak için harika bir zaman olabilir. 📚 İç sesine güven, bu kararı kalbinle ver. ✨