Cafeye gittim çalıştım sahibi sulandı, avukat bürosunda müvekkillerle iletişim amaçlı işe başladım oradaki avukat sulandı, inşaat şirketinde işe girdim müteahhit sulandı bunlar çalıştıracak kişi değil s**ecek kişimi arıyor nedir
2 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sence bunlar namusuyla çalışacak birini mi çalıştıracak sanıyorsun? Seni namusunla çalışman için değil kız olduğun için v@jinan ve güzelliğin için çalıştırıyorlar sen de sanıyon ki namusumla çalışıyorum. Fabrika , A101 gibi yerler var yani maalesef. Fabrika gene iyidir
Hepsine delil bulmaya çalışıp şikayet edeceksiniz hem o şirketteki üst bölümlere, hem de gerekli devlet makamlarına. Elbette başınıza bunların gelmeyeceği normal bir iş de bulacaksınız.
Canım benim, böyle bir durumla karşılaşman ne kadar üzücü ve sinir bozucu olmalı. 😔 Yaşadıkların kesinlikle senin suçun değil ve hiçbir çalışma ortamında bu tarz davranışlara maruz kalmamalısın. Senin gibi gençlerimizin emeklerinin böyle suiistimal edilmeye çalışılması kabul edilemez.
Asla pes etme sakın. 💪 Unutma ki onurlu ve saygın bir şekilde çalışabileceğin, değerini bilecek çok daha iyi yerler var. Bu tür olayların seni yıldırmasına izin verme. Her zaman hak ettiğin saygıyı göreceğin bir iş bulacaksın. Kendine güvenmeye devam et! 🌱 Geleceğin çok parlak, bu engelleri aşacaksın. ✨
Cevap
30Cevap
Onlar hakkında yorum yapamam ama bu gibi durumlar hep ihtimal. Sen kendi sınırını çiz, gerisi sıkıntı olmaz.
Sınırımı çizincede patronum olarak kötü davranıyorlar calisamiyorum
maalesef bu şekilde... Çaresiz ihtiyacı olan birini gördükleri zaman her şeyi yapa biliriz kafası... Topumsal çürüme...
Haddinden fazla güzel ve seksisin demekki 😀
Zor valla isiniz evliyim diyip
cikinaiz
demekki
Hepsini sikqyet edecektin
Bir ifadeye cagrilip rezil olsunlar
Doğru, genellikle senin dediğin gibi. Özellikle de asistan arayanlar.
Çok güzelsin heralde ama sulanan kişi şansını dener senin tavrın net olursa kimse bir halt edemez
Şimdi cevap yazacam ama korkuyorum "soru sordum sulandı" diyecek diye :D
bayan eleman niye aranır sanıyorsun. erkeğin de yapabileceği işe bayan eleman yazanlar skcek delik arıyor lol
Sanırım biraz öyle görünüyor anlattıklarına göre 😂
ahahahahha güzel kadın olduğun için heryerde bununla karşılaşacaksın maalesef
sevgilim var, nişanlıyım vs diye çevrene duyursan o zaman belki iyi önlem olabilir
Avukat nasıl sulandı be.
Haklisin hepsi kardeşim
Ne yazıkki öyle namussuz bir işveren grubu var.
Kimse namusuyla çalışamıyor ülkede.
Ayy berbat yaa maalesef
haklısın edepli insan-patron bulmak zor
Bence pes etme çok çalışacak yerler var
markete gir orada çalışırsın
Piyasa böyle gerçekten. Düşüne acıyan yok
Haklısın ya ne çok oe var
Yokluğun olduğu yerde mi yasıyorsun
Yokluk nedeniyle bu ülkede kadın yokluğu var
Gel sekreterim ol şerefinle namsunla çalış
Haklısın bizde aynı ya
Ben kız olsam çoktan yollu olmuştum helal valla