Hiç Bir İşte Çalışamıyorum?

Herkese merhaba 19 yaşındayım çalışmıyorum ve okumuyorum lise 1 de sınıfta kalınca açığa geçtim ve hiç bir sınava girmedim. Okulu birakinca bi akrabamin yaninda işe basladim bir süre calistikdan sonra çıktım sonra baska bir yerde girdim işe orda da az birşey çalıştım ve çıktım sürekli önüme gelen işte çalıştım kiminde 1 gün kiminde 3 gün en fazla 1 hafta çalışıyorum. Çalışınca içime bi sıkıntı geliyor ruhum daralıyor psikolojik mi bilmiyorum etrafimdaki herkes çalış çalış diye baskı yapiyor bana haklılar bende istiyorum adamakıllı bi işim olsun ama olmuyor. Benimkisi şımarıklık değil çalışmaya götüm var sanayide 2 farklı işte çalıştım araba yıkamacısında çalıştım tesisatcıda vb. yerlerde çalıştım biraz dengesiz biriyim hata yapıyorum patronlar hakli olarak azarlıyor hemen soğuyorum sonra işten. İnşallah bu sefer olur diye heveslendiğim işten en fazla 1 hafta sonra çıkıyorum. Madem dışarıdaki işlerde olmuyor bari evden çalışabileceğim birşey bulayım dedim telefondan pubg videoları çekip youtube ye atayım dedim oyunu oynarken korkuyorum yeminediyorum oturduğum yerde titriyorum titremekten uyuşuyor vücudum 😄 oynayamıyorum korkudan bir arkadaşım olsa onunla oynayacam o da yok sadece bir tane arkadaşım var o da telefonla oynayacak zamanı yok araştırdım nasıl yenerim korkumu diye kalabalık yerlere atlayın diyorlar defalarca atlıyorum korktuğum için ölüyorum bunu da beceremedim. Arkadaşlarım vardı her akşam buluşup mahallede oturuyoduk para toplayıp kola çekirdek sigara alıyorlar bende para olmayınca para koyamıyodum ortaya yanlarına gitmeye çekiniyordum param olmadığı için bi sigara istediklerinde yok diyordum bi zaman sonra lafını yapmaya başladılar haklı olarak sonra başka konular yüzünden alakamı kestim onlarla da 1 kuzenimden başka kimse kalmadı etrafımda 19 yaşına geldim babamın eline bakıyorum 3-5 lira verecekmi diye utanıyorum artık para istemeye biraz sinir var bende hergün evdekilerle kavga ediyorum uzaklaşmak istiyorum evden çalışabilsem başka bir şehire gidip orda çalışıp yaşıyacam olmuyo. İntiharı düşünüyorum hem günah hemde kız kardeşim vefat etti annem bide ben ölürsem dayanamaz diye onu düşündüğümden edemiyorum. Böyle yani benim gibi olan var mı bilmiyorum verebileceğiniz bi tavsiye varsa lütfen yazın teşekkür ediyorum buraya kadar okuyup beni dinlediyseniz.
Hiç Bir İşte Çalışamıyorum?