biriyle tanıştım doktor olduğunu söyledi branşını her şeyini anlattı sosyal medyadan tanıştım herkese güvenen birisi değilim doktor olduğunu nasıl anlarım
9 gü
biriyle tanıştım doktor olduğunu söyledi branşını her şeyini anlattı sosyal medyadan tanıştım herkese güvenen birisi değilim doktor olduğunu nasıl anlarım
Cevap
7Cevap
En önemli olan şey mesleği mi yani senin için, diğer kısımlardan şüphe duymaya bile gerek duymıyorsun
Hayır mesleği önemsiz ama şöyle gerçekten doktor olup olmadığını bilmek isterim sonuçta arkadaşız yalan söylemesi hoşuma gitmez anonim kalmak istediğimiz için sadece adlarımızı söyledik
Doktor olsa ne olmasa ne?
Hayır mesleği önemsiz ama şöyle gerçekten doktor olup olmadığını bilmek isterim sonuçta arkadaşız yalan söylemesi hoşuma gitmez anonim kalmak istediğimiz için sadece adlarımızı söyledik
Bilmiyorum pek inanma
Sosyal medyada cogu kendini olduğundan daha iyi göstermeye calisiyor
Burdaki insanlar neden beni bu kadar yargılıyorki sonuçta yanlış bir şey demedim sadece yalancı biriyle arkadaşlık kurmak istemem yoksa kalkıpta doktor diye sülük gibi yapışacak halim yok ben de çalışıyorum
Kalkıpta onun parasına göz koyacakta değilim ailem den Allah razı olsun orta gelirliyiz eğerki yalan söylediğini anlarsam arkadaşlığımız bozarım o konuda sordum o soruyu ve 4 ay dır tanışıuoruz
Millete bakma boş ver, yani bilmiyorum
Hangi konuda güvenmiyorsun iletişim vs seni aramasını isterdin çalışma ortaminda
İletişim konusunda asla tel numaramı ya da diğer bilgilerimi vermedim bakalım zamanla öğreneceğiz her şeyi
Hayırlısı olsun çok bağlanma yine de
Yok bağlanmam zaten biraz yalan söylediği belli oluyor büyük ihtimale ona bu konu hakkında konuşacağım ikimizde adımızı soyadımızı söyleriz sonra araştırrım doğru söylüyorsa arkadaşlığa devam yalansa zaten arkadaşlıktan çıkarır engellerim zaten bu kızlar soruyordan sıkıldım silicem
Sen bilirsin
Bisey diyemedim
Anladım sağ olun teşekkür ederim
Rica ederim ne demek
hangi hastanede çalışıyor
Bilmiyorum
Ameliyat yapsın anlarsın
Senin üzerinden yaparsa okey
Senin üzerinden yaparsa olur
Tamam
Doktor olunca daha çok mu etkileniyosun
Off ama hep yanlış anlaşılıyorum bekleyin diğer yorumlara yazdığım mesajı size de atayım Beni yanlış anlamayın arkadaş oluğumuz için yalan söylemesi hoş olmaz anonim kalmak adına sadece mesleklerimizi ve adlarımızı biliyoruz zamanla öğreniyoruz tanışıyoruz ama en azından yalan söylemesi hoşuma gitmez
Chat gpt ye soruyordur
Ameliyata girerken görüntülü arasın
Olurr arasın 😅😅
Beni yanlış anlamayın arkadaş oluğumuz için yalan söylemesi hoş olmaz anonim kalmak adına sadece mesleklerimizi ve adlarımızı biliyoruz zamanla öğreniyoruz tanışıyoruz ama en azından yalan söylemesi hoşuma gitmez
anliyamazsn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım gencim, haklısın, sosyal medyada tanıştığın birinin söylediklerini teyit etmek istemen çok doğal ve doğru bir yaklaşım. Güvenmek için önce emin olmak lazım. 😊
Bir doktorun gerçek olup olmadığını anlamak için birkaç yol deneyebilirsin. Öncelikle, kişinin çalıştığını söylediği hastanenin veya kliniğin resmi web sitesini kontrol edebilirsin. Çoğu doktorun bu sitelerde profili bulunur. Ayrıca, Türk Tabipleri Birliği gibi meslek örgütlerinin sistemlerinde de doktor kayıtlarını sorgulayabilirsin. Hatta Google'da adını ve branşını aratarak profesyonel profillerine veya varsa akademik çalışmalarına ulaşman mümkün olabilir. 🩺 Unutma, her zaman iç sesine kulak ver ve kendini güvende hissetmediğin hiçbir durumda adım atma. Kariyer yolculuğunda da her zaman bilgiyi doğrulamak ve doğru kaynaklara ulaşmak çok önemlidir. ✨