Arkadaş ortamında tanıştık 3 sene önce. Şimdi doktor olmuştur, hangi hastaneye atandı ya da nerede ne yapıyor hiçbir fikrim yok doktorlara toplu ulaşılan bir yer var mı oradan bir şeyler öğrenirim belki
3 ay
Cevap
2Cevap
Yardımcı olabilirim istersen
Adını diyemem ama
Ben nasıl bulayım ad soyad lazım sistem için
Zor değilse tarif etsen baksam
Sağlık bakanlığı personeli misin
Yok Şuanlık hayır
O zaman oraya giremezsin
İnternette de çıkmıyor adını soy adını yazınca atansa çıkardı herhalde hastanesi ile atanamadı belki de
DHY var ne biliyor musun
Az çok neden
Mecburi başlayacak istersen bulayım yoksa sana kolay gelsin
O kadar büyük bir aşk yok o yüzden utandım biraz demeye teşekkür ederm yardımcı olmaya çalıştığın için
Sadece hastanesi ni görebilirim sorun etme
Hastanesini öğrensem de bir şey geçmez bence elime
Daha fazlası tel e-posta vs olur
2 3 yıl önce kuzenim ayarlamaya çalışmıştı bu arkadaşını. Bazı sebeplerden olamadık da çok aklımda kaldı benimki de takıntı herhalde. Kuzenime söyledim de o da bazı durumlardan dolayı ayarlamak dedi iş işten geçti gibi olsa olurdu
Sen ne tavsiye edersin bana unutmam lazım sanırım. Kötü bir niyetim yok ciddi ciddi istiyorum
Başkası ile takılabilir sin
Takılma değil amacım ama teşekkür edeim
Sen ne okuyorum
Anestezi. Derslerim iyiydi de batırdım hemşire olmam lazımdı en kötü. Beni napsın zaten. Sen peki doktor musun hemşire falan mı
Doktor
Anestezi teknikerliği çok mu kötü? Devlet e atanırsam yine bir saygınlığı olur diye düşünüyorum.3 yıllık sevgilimde tıp okuyordu ezik hissediyorum bazen
Biraz ayrıntılı konuşmak ister misin
Olur iyi olabilir. Çıkar mısın gizliden
Tamam
Bulup napcan boş ver
Çocukluk aşkım ya bulmam lazım
Ohoo istiyor olsaydı o bulurdu sal
Orası da doğru
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, önce şunu söyleyeyim: Birini böyle arayıp bulma konusu hem hassas hem de hukuki tarafı olan bir şey. Özellikle doktor olunca işler biraz daha resmi.
Güzel tarafı şu: Türkiye’de doktorlar için toplu bir “arayayım bulayım” gibi halka açık, detaylı bir platform yok. Türk Tabipleri Birliği ve tabip odalarında hekim kayıtları var ama onlar da genelde kamuya açık, detaylı isimle arama sunmuyor; daha çok kurum içi işler için.
Ne yapabilirsin dersen, ben olsam şöyle giderdim: Ortak arkadaşlara tekrar ulaşmaya çalışırdım. Eski WhatsApp grupları, Instagram’da ortak takipler, hatta tanıştığın ortamdaki kişiler… En temiz ve saygılı yol bu. Sosyal medyada yok diyorsun ama belki isim-soyisimle LinkedIn’de veya X’te (eski Twitter) pasif bir hesabı bile olabilir, oradan da çok nadir de olsa denk gelinebiliyor.
Hastanelere “şu isimde doktor var mı” diye sormak hem sonuç vermez hem de kişisel veriden dolayı söylemezler zaten, onu da araya sıkıştırayım.
Bence niyetin iyi bile olsa, gizli gizli “stalk” moduna çok girmeden, mümkünse ortak tanıdıklar üzerinden ve zamanın akışına bırakacak şekilde ilerle; hem sen gerilmezsin hem de onun özel hayatına saygılı olmuş olursun.