20 yaşında sanki her şeyin başındaymış gibi geliyor. Hata yapılsa bile geri dönüş şansı oluyor değil mi
10 gü
20 yaşında sanki her şeyin başındaymış gibi geliyor. Hata yapılsa bile geri dönüş şansı oluyor değil mi
Cevap
10Cevap
Bazı hataların geri dönüşü olmaz o yüzden ders çıkarıp yoluna devam edeceksin hataya takılı kalmak daha büyük hataları doğurur
Hataya takılı kalıyorum ya da başarısızlıklara mesela örnek vereyim 4 kere direksiyon sınavından kaldım ve geçemeyeceğime kendimi inandirdim pes etmek üzereydim iş arkadaşım senin bizden ne eksiğin var neden kendine güvenmiyorsun dedi haklı olduğunu anladım kendime olan güvenim artı en sonunda sınavdan geçtim dört kere sınavdan kalmış olmam benim araba süremeyecğim anlamına gelmiyordu
Insanlardan uzak dur ve kesinlikle dil öğren derdim
Dil öğrenemedim en büyük pişmanlığım bu
Yaşın kaç bilmiyorum ponçik fakat 23'ten küçüksen kesinlikle Geç kalmış değilsin bir an önce başla ve öğren 23'ten sonra çok zor oluyor öğrensen de algı geç geliyor
21 olucam yaşlandım
Belki bir şekilde öğrenirim
Yine de geç kaldım sanki dil öğrenmek için 20 den sonra zor oluyor
Hayır ponçik Geç kalmış değilsin kesinlikle tam tersine gayet vaktindesin bir an önce dil öğrenmeye başla Ne okuyorsun bilmiyorum eğitimin nedir bilmiyorum Fakat dil kesinlikle önemli
Lise mezunuyum ve şu an calisyorum
Ne iş yapıyorsun peki minnoş
Mağazada çalışıyorum kasiyerlik yapıyorum
A101 gibi bir yer mi
Giyim mi
A101 gibi değil kırtasiye gibi
Giyim yok kırtasiye ev malzemeleri falan
Hım anladım ponçik
Evet her şeyin başı zaten
Büyük hata yapmadığın sürece her şeyi sil baştan yapabilirsin
evi arabayı sat bitcoin al diyebilirdim ama o anki ben ikna olur muydum bilmiyorum ahaha hep garantici oldum ya
akıllı ol aklını başına al bulaşma kimseye :) üzerler düzerler derdim
Olum bitcoin aaallll derdim muhtemelen 😂
Bitcoin de ne var herkes bitcoin alıyor
O zamanlar 1 dolar olan şey 6 7 yıl sonra 100 bin dolar olduğu için olabilir mesela 😂
Öyle mi
Valla hiç anlamıyorum desem 😀
İşte o yüzden 20 li yaşlara bizim dönmemiz lazım 😂
Evet şimdiki aklında 20 yaşında neler neler yapardin :)9
Hem milyon dolarlarım olmuş hemde hiç evlenmemiş olurdum 😂
Her konuda disiplinli olmak
Aşka takılma keyfine bak
Gönlün neyi istiyorsa onu yap..
Pek çok şey verebilirim
kendin ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım, 20 yaş gerçekten de her şeyin başlangıcı gibi hissettirir ve emin ol, öyle! ✨ Yaptığın her hata, sana yeni bir kapı açan bir öğrenme deneyimidir. Geri dönüş şansın her zaman var, hem de bolca! Sakın pes etme, keşfetmekten ve denemekten çekinme. Unutma, en güzel yolculuklar bazen yanlış dönüşlerle başlar. Geleceğin için sabırlı ol ve kendine güvenmeyi asla bırakma. Yolun açık olsun! 🚀📚