Çarşamba günü yeni mezunlarla mülakata girdim konuştuk ettik filan sonra bugün Instagram'dan istek geldi bir baktım Çarşamba günü mülakata gelen kızın birisi istek atmış. Sizce elemeli miyim?
7 gü
Çarşamba günü yeni mezunlarla mülakata girdim konuştuk ettik filan sonra bugün Instagram'dan istek geldi bir baktım Çarşamba günü mülakata gelen kızın birisi istek atmış. Sizce elemeli miyim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ele tabii. İşve yapıyor
o ne demek
Torpil istiyor demek ki
yeni nesil değişik valla
Sizi avlayabileceğini düşünmüş olabilir karar sizin artık
boş işler valla
Engelle
görmezden geldim şimdilik
😂😂 şaka gibi
yeni nesil değişik valla
Sarışın mıydı kız
siyah saçlı, neden ki?
Hocam işiniz neydi
iş zekası
Hangi alanda çalışıyor şirket
Bilişim ve Bilgi Teknolojileri
Özele gelirmisin hocam bi sorum olacak
Ona yakın alanda okuyom sorum var sana
buradan sorsana kral
Usta uzun benimki burdan yazimmi
yaz
Şimdi makina mühendisliğindenim bende işe alımlar neye göre yeni mezunda çünkü bölüm zaten zor biz ekstra bir program öğrenelim vs işimiz olmadı hiç hep bölümde verilen şeyler kendimizdende var ama çok az ortalama önemlimi ne yani neye göre
Ya hocam bazısı okul ve ortalamaya çok takıyor da sen mesela kendini bir alanda geliştirebildiysen ya da çıkarıp gösterebileceğin projelerin çalışmaların varsa tamamdır bir de yabancı dilin olmalı b2 seviyesinde. Karşındaki kişiye boş olmadığını kanıtlarsan ortalamaymış okulmuş çokta önemli olmaz.
Hocam ikinci senem bitti zaten benim ama öyle önemli bi çalışma yok öyle karşımdaki kişiye boş olmadığımı nasıl kanıtlarım boş bi eğitim aldığımızı düşünüyorum ben çünkü şu ana kadar
github projeleri oluyor ya onlar olur
Yazılım alanından ilerlemeyeceğim ben zaten ama o githuda discordda bot yazdığımızı hatırlarım😁 alan farklı benim daha çok arge tasarım
arge tasarımı bilmiyorum maalesef
Sağolasın
rica ederim