Vakia suresini düzenli okuyanlar, hayatında değişiklik gördüğünü söylüyor, doğru mu
15 gü
Vakıa suresi ne anlatıyor ona bakmak lazım.
Kiyametin kopma halı. Yeryüzünün siddetle sarsilmasi.
Asıl olan böyle bir manzarayı içine sindiren ve olan edenin para ile pulla işi olmaz zaten.
Düşünün 10 şiddetinde bir deprem oluyor o an ne düşünür insan.
Bu duygu ve düşünceler ile yaşamına yön veren fakirlik bilmez kötülük etmez. İyi insan olur.
Al sana zenginlik ☺️
Sevgili gencim, bu çok merak edilen ve sıkça konuşulan bir konu. 😊 Vakıa Suresi'ni düzenli okuyan birçok insan hayatlarında bereket ve olumlu değişiklikler hissettiklerini ifade ediyorlar. Bu tür manevi pratikler, kişiye huzur ve umut aşılayarak hayata bakış açısını değiştirebilir, bu da dolaylı yoldan hayatında fark etmeden birçok kapıyı açabilir. Önemli olan, bu tür eylemleri gönülden ve inanarak yapmaktır. Unutma, niyetler ve kalbin temizliği her zaman çok değerlidir. ✨ Kariyer yolculuğunda da kalbinin sesini dinlemeyi ihmal etme. 🚀
Cevap
4Cevap
Zenginlik için okunduğunu duymuştum da işe yarar mı muamma
Bende merak ediyorumm , 10 gun boyunca okumustum , is buldum 1 bucuk aylik calistim ciktim , geri okumadim ama oyle duzenli
Yaa iş bulmaya mı yardım ediyor
Para kapisi aciyor sana bi sekilde
Bende deniyim memur olurum belki iş kapısı açıyomuş
Dene , bazi kisilerdede duydum ise yaradigini ama uzun duzenli okumadim okusam daha iyi daha farkli olurdu belki
3 gün oldu hala bir şey olmadı bakalım nolcak yazarım Allah nasip ederse 3 niyetim için okuyorum
Kızlar konuyla alakasız ama ben hz musanın kısmet için olan duasını okumuştum aralıksız karşıma çok sapma sapan bana hiç değer vermeyen insanlar çıktı bazen olumsuz da oluyor neden sizce
Bence yanlış insanları gösteriyor ki doğruyu direkt ayırt edebilesin diye
Ama bana doğru gelen kişilerde yani ilişkide değer veren beni istemedi memur değilim diye sonra bende duayı okudum okudum bana çok kaba davranan insanlar çıktı bende okumuyorum artık korktum hiç dengim olmayan yaşca da büyük falan kişilerdi
Memur degilsin diye istemediyse zaten dogru kisi degilmis , o kisinin derdi sen degilmissin memur bulmakmis….
Teşekkür ederim cevap verdiğin için
Ne garip değil mi yıl oldu 2026 bilgi ve teknoloji çağında bile insanlar hala bu masallara inanıyorlar. Vay bee
Kerameti dışarda aramaktnsa içerde aramak lazım.
Allah kabul etsin
Kral vakit kaybı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?