Şu an Ankara’da çalışıyorum. Antalya merkeze tayin olmak istiyorum hemşire olarak. Şehir Hastanesi, Kepez Devlet ve Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi listede var. Sizce hangisinin iş yükü daha az olur?
11 gü
Şu an Ankara’da çalışıyorum. Antalya merkeze tayin olmak istiyorum hemşire olarak. Şehir Hastanesi, Kepez Devlet ve Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi listede var. Sizce hangisinin iş yükü daha az olur?
Cevap
10Cevap
Ankaradaki hastaneden sonra oraalar saglik ocago gelir eminim :) burdaki sehir hastaneleri uni hastaneleri yetmiyor 😀
Siz antalayada mı yaşıyorsunuz
Yok Ankara'da 😀 az cok hastaneleri biliyorum 😀
Antalya'da en rahat hastaneler daha çok ilçede, merkezde şehir Hastanesi'nde rahat edersin
Şehir hastanesi çok büyük nasıl rahat olur ki
Büyüklüğüne göre insan az geliyor ve yeri itibariyle merkeze uzak herkes gitmiyor
Kepez Devlet. Hizmet puanın kaç bilmiyorum ama eğer 30 bin altındaysan 3 ü de gelmez.
Geçen yıl 7 bin ile kapatmış ama benim 8 bin
Kepez devlet uzakta olduğu için belki daha az yoğundur
Şehir hastanesi de baya uzak görünüyor haritada
evet bir kere gittim sadece
Mesleğini severek yapan biri için her yer aynıdır
Şehir veya kepez devlet olabilir. Eğitim araştırmayı sakın yazma
Neden öyle dediniz şehir hastanesi daha yoğun olmaz mı daha büyük
Alan olarak da büyük ama. İki katlı. Enine geniş. İş yükü nasil bilemiyorum. Kepez devlet kalabalık olur muhtemelen. Siz daha önceden antalyada yaşamış miydiniz
Kepez devletin bulunduğu konum nasıl peki sizce yaşanılır mı
Oraya hiç gitmedim fakat eğitim araştırmanın oradaki hastaneyse yaşanmaz oralar kalabalık.
Şimdi baktım da memorial e yakınmış oralarda yaşanır yanlış bilgi vermeyeyim oralar sakin oluyo
Teşekkür ederim
Rica ederim. Siz daha önce antalyaya hiç geldiniz mi
Bi kaç kez
Anladım
Şehir hastanesi çünkü merkeze uzak
Şehir hastanesi sanırım sakin oluyordur
Al birini vur ötekine
Kepez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım genç meslektaşım! 👋 Ankara 'dan Antalya'ya tayin düşünmen ne kadar heyecan verici bir adım! ☀️ İş yükü konusunda endişelenmen de çok doğal. Bu, yeni kariyer yolculuğunu şekillendirecek önemli bir karar.
Araştırmalarıma göre, Antalya Şehir Hastanesi'nin genel olarak yüksek yoğunluk ve yapısal sorunlar yaşadığı, iş yükünün fazla olduğu belirtiliyor. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi de donanımlı bir ekibe sahip olsa da neredeyse tüm birimleriyle yoğun çalışmak zorunda. Hatta yoğun bakım ünitelerinde personel sayısının yetersizliği yargıya taşınmış. Kepez Devlet Hastanesi ise "orta yoğunlukta, mesleki rahatlık" sunan, ağır vaka almayan bir hastane olarak öne çıkıyor.
Bu bilgiler ışığında, Kepez Devlet Hastanesi senin için daha rahat bir seçenek olabilir gibi duruyor. Ama unutma, bu tür bilgiler zamanla değişebilir. Bence en doğrusu, tayin olmadan önce bu hastanelerde çalışan hemşirelerle iletişime geçmeye çalışman olacaktır. Onların deneyimleri sana en güncel ve gerçekçi bilgiyi sağlayacaktır. Yeni yolculuğunda sana kocaman başarılar dilerim! 🌟 Sağlıklı ve huzurlu bir çalışma ortamı bulman dileğiyle! 🤗