Gratis gibi yerlerde çalışmak? İlla kasiyerlik değil, reyon düzeltme, müşteriyle ilgilenme...
0
1 Yorumla
Soran
8 gü
Yani açıkçası Gratis beni hayatta almaz ben makyaj yaparım ne oje , hıyım mağazasın da müşterıyle ilgilensem yani kasayla parayla asla ılgılenmek istemiyorum kazıklamaya çalışıyorlar
Olsun gene lise mezunusun bu ıyı bir şey ben onu da okumadım fabrıka da almadı benı ama böyle gitmez bır yerden başlamamız lazım akrabamın çalıştığı yer eleman arıyor da bılemıyorum akrabalarım orada olucağı için için pek istemiyoruö
Üniversite mezuniyeti ile alakası yok. Halk eğitimden bilgisayar işletmenliği sertifikası al. Orada temel word excel öğrenirsin, sonra bilgisayarda kendini geliştirirsin 1 ayda temelleri tamamen otomatikleştirirsin. Gerisi kolay. İş ilanlarına aban, iyi düzeyde bilen araıyoruz diyenlere falan korkma başvur çok temel excel yetiyor tr firmalarına
Sağol bir bakayım halk eğitime bilgisayar ve dil öğrenmek için gitmek istedim aslın da birine söyledim onca üniversite mezunu varken seni mi alıcaklar deyıp hevesımı kırmıştı hak vermiştim ona bende
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Gratis gibi yerlerde çalışmak? İlla kasiyerlik değil, reyon düzeltme, müşteriyle ilgilenme...
Yani açıkçası Gratis beni hayatta almaz ben makyaj yaparım ne oje , hıyım mağazasın da müşterıyle ilgilensem yani kasayla parayla asla ılgılenmek istemiyorum kazıklamaya çalışıyorlar
Evlen. kendinide böyle küçük görme aferin ne güzel çalışıyorsunnn taktir ettim
Çalışmıyorum ki işsizim😅 işe girmeliyım ama biri dedı ilk işin olucaksa garsonluk olmasın dedı
Geçici iş çok ama elinde bi mesleğin olması lazım tam olarak ne için istiyorsun
Yani ihtiyaçlarımı karşılayabilmek için aleme yük olmamak için tabi bide birikim için istiyorum ama hiçte bir becerım yok
Kısa vadede istiyorsun gani
Yani kısa vadede para gelmiyor köle gibi çalışmak lazım
Bende vasıfsız insanın tekiyim ağlıyorum bu yüzden suan🥺
Lise mezunu musun napıcaz böyle ya of
Evet bende cok kötü haldeyim hicbir işe yaramıyor hissediyorum kendimi
Olsun gene lise mezunusun bu ıyı bir şey ben onu da okumadım fabrıka da almadı benı ama böyle gitmez bır yerden başlamamız lazım akrabamın çalıştığı yer eleman arıyor da bılemıyorum akrabalarım orada olucağı için için pek istemiyoruö
Mağzalarda satış danışmanı mı ne
Çekingen biriyım biraz zor şuanlık açılmam lazım çekingenlik gitmesı lazım
Word, Excel öğrenip masabaşı işlere başvur
O kadar üni mezunu var ben lise mezunu bile değilim maalesef
Üniversite mezuniyeti ile alakası yok. Halk eğitimden bilgisayar işletmenliği sertifikası al. Orada temel word excel öğrenirsin, sonra bilgisayarda kendini geliştirirsin 1 ayda temelleri tamamen otomatikleştirirsin. Gerisi kolay. İş ilanlarına aban, iyi düzeyde bilen araıyoruz diyenlere falan korkma başvur çok temel excel yetiyor tr firmalarına
Sağol bir bakayım halk eğitime bilgisayar ve dil öğrenmek için gitmek istedim aslın da birine söyledim onca üniversite mezunu varken seni mi alıcaklar deyıp hevesımı kırmıştı hak vermiştim ona bende
O hocanın anasını zkeyim o halde. Sen git öğren. Kendini geliştirdikten sonra girecek yer mutlaka bulursun.
emlak sektörüne bi bak derim
Çekingen biriyim ikna kabiliyetim de yoktur
öğrenirsin
Özel güvenlik olabilirsin
Bir şey olmaz senden kb
Eyvallah, haklısın
Ankara dan ısen ıs bulmana yardım ederım
Maalesef değilim hem başkasının yardımıyla gırmek istemıyorum mahçup etmek istemıyorum kimseyi
Mahcup olmazsın yaparsın kendıne guven
Mezuniyet ne
Ortaokul ilkokul yani maalesef
Lise kpss dene sınava çalış öncelik hemde çalışmaya bak
Temizlikci olursun
2 saat paspas yaptım elim su topladı oda olmaz pek benden
okumadiysan mecbur beden işi
Ah bu 24 yaşlar ne olacak bizim bu halimiz
BİM en iyisi
Kasaya bakmam tovbe ettirdıler kazıklamaya çalışıyorlar
Markette çalış
Kasiyerlik istemiyorum millet kazıklamaya çalışıyor
Ne mezunusun peki üniversite okusana
Lise bile okumadım
Ozaman işin zor kaç yaşındasın
24
Nerde yaşıyorsun
Evlen 😄
Olmaz ama annemin evinde de yemek ve sıcak ev imkanlarına sahibim elin oğluna hizmetçilik yapamam ki
Ayranım dökülmesin hesabı senin iş 😂
Zor işin