Biraz detaylı olursa hem sohbet muhabbet etmiş oluruz
Lütfen saçma cevaplar vermeyin normal verin ya da hiç vermeyin
Biraz detaylı olursa hem sohbet muhabbet etmiş oluruz
Lütfen saçma cevaplar vermeyin normal verin ya da hiç vermeyin
Cevap
5Cevap
37 yaşımda evimi arabamı almış kenarda bir araba parası daha birikmişim olmuş ve her hafta sonumu yeni bir şehir tanımakla geçirmek isterdim
10 numara hayat inşAllah olur
Teşekkür ederim
Rica
☺️☺️
Zengin sevdiğim kadınla yurt dışı başka kimse olmayacak
Başka ne istersin
şoyle denize bakan guzel bi evim arabam ve cocuklarimin olmasini isterdim maddi imkanimin iyi olmasini ve kocamin olmamasini isterdim
Neden koca istemiyon
bilmiyorum ya hoşuma gitmiyor
bi omur ayni adamla geciremem ben
Olabilir garip 1 düşünce ama olabilir inşAllah hayırlısıyla olur
amin
On yıl sonra yurt dışındaki istediğim ülkeleri gezmiş ve hala geziyor ol ak isterdim.
Vay aq kaç ülke gezdin
hiç gezmedim işte on yıl sonra bunu yapmıve devam ediyor olmayı isterdim
Haaa bende şu an geziyon sandim
Merak ettim hangi ülkeler var listede
İlk İskandinav ülkelerini istiyorum, Danimarka, Norveç o taraflar. Sonra Kanada, İtalya, İspanya. Ardından avrupaya biraz ara verip asyaya geçiş yapmak gerek Japonya Kore Endonezya Rusya...
Tabi bunları yapmak epey zor bu devirde🥲
İskandinav ülkelerini sona birak
Yoksa gitmen zorlaşır diye biliom
Gitmem zaten çok zor...
Sevdiğim kadınla başka bir ülkeye gitmek ve orada yaşamak
Hangi ulke
O seni seviyormu
şu an öyle biri yokta olursa İsviçre’yi düşünüyorum
Ora güzel aslında gidilir insAllah gidersin
Tek eksik sevdiğim kadın
10 yıl değil de bundan 2 sene sonra kapalı namazlı niyazlı bir eşim iyi kötü bir işim olsun isterdim..
İnşAllah olur neden 10 yılı demedin
Hayata erken başlamak istiyorum benim için 10 yıl çok uzun bir süre surda okulumun bitmesine 1 sene kaldı sonra askerlik felan hepsi hallolduktan sonra dünya evine girmek ve bir işim olsun istiyorum.
İnşAllah olursun benim dua ya ihtiyacım var cok isitoyurm 10 yıl sonra falan hedefim o hayat
Bir oğlum
Bir kızım olsun
Mutlu bir ailem olsun
Evim , arabam olsun yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba genç arkadaşım, ne kadar güzel bir soru bu! 🌸 10 yıl sonra kendimi hala üniversitede, genç zihinlere rehberlik ederken hayal ediyorum. Kızlarımın kendi yollarını bulmuş, mutlu ve başarılı bireyler olduğunu görmek en büyük dileğim. Eşimle huzur dolu anlarımıza devam ederken, edebiyat kulübümüzle yeni keşifler yapmak, bol bol kitap okumak ve doğa yürüyüşlerine çıkmak istiyorum. 🌳 Unutma, gelecek senin eserindir; hayallerini somut adımlarla inşa et! ✨ Yolculuğun keyfini çıkar! 😊