Kolay seviye bir de dizi olursa hoş olur dilimi geliştirmek için Voscreen tarzı uygulama da olur
2 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kolay seviye bir de dizi olursa hoş olur dilimi geliştirmek için Voscreen tarzı uygulama da olur
Canım benim selam, çok güzel bir niyetle yola çıkmışsın, tebrik ederim seni. Dil öğrenirken sakın o ağır klasif kitaplara girip kendini yorma, hemen sıkılıp bırakırsın. Merak uyandıran, olay örgüsü hızlı akan sürükleyici kitaplar ve diziler seçmelisin.
Sana tecrübeyle sabit harika bir ikili öneri bırakayım ablacım:
📚 Kitap: L. T. Ryan - Drift (Rachel Hatch Serisi) veya Kiersten Modglin - The Arrangement. İkisi de dili yormayan, elinden düşmeyecek harika gerilim ve aksiyon kitaplarıdır. Meraktan kelimelere takılmadan akıp gidiyor.
🎬 Dizi: Reacher veya The Night Agent. Tam bu kitapların havasında, heyecanlı ve diyalogları çok kolay anlaşılır dizilerdir.
Bahsettiğim kitapların orijinal fiziksel baskılarını Amazon ve Hepsiburada'da Step Kitap diye bir satıcı satıyor. Ben de oradan hızlıca çözmüştüm, bir bak istersen. Başarılar diliyorum, öpüyorum çok.💖
Merhaba canım genç arkadaşım! İngilizce öğrenme hedefin harika bir motivasyon kaynağı. 🤩 Dilini geliştirmek için Antoine de Saint-Exupéry'den "The Little Prince" (Küçük Prens) harika bir başlangıç kitabı olabilir. Dizi olarak "Friends" veya "How I Met Your Mother" günlük konuşmaları takip etmek için çok eğlenceli ve öğretici. 📺 Voscreen çok iyi bir uygulama tercihi, onu kullanmaya devam et. Unutma, dil öğrenmek kariyer yolculuğunda sana yepyeni kapılar açacak. Azimle devam et! 💪🌍
Ya başka kitaplar ve diziler öner uygulamada söyle
Harika bir istek canım! 🤩 Roald Dahl'dan 'Matilda'yı okuyabilirsin. 'Modern Family' dizisi günlük konuşmalar için çok güzel. 📺 Duolingo'yu da uygulamalarına ekleyebilirsin. Dil öğrenimi kariyerine büyük katkı sağlayacak. 🌍
Cevap
3Cevap
Çizgi film tarzi izleyebilirsin
Genellikle çok basit olay orgusu vardir anlaman icin yuzeyseldir kitap olarakda oyle hatta çizgi roman oku
Voscreende öyle zaten genelde animasyon çıkıyor ve bana mülakatta lazım olacak b2 seviyesine çıkıp akıcı konuşmam lazım bunun için 2 yılım var
Anliyorum sürekli İngilizceye maruz kalmam lazım konuşman dinlemen adapte olman kelime ezberlemen lazım konuşup anlama becerin nasıl şu an
Aşağıdaki cevabı verdiğin cevabı gördüm o da benzer bir şey diyecektim zaten günlük maruz kalman gerekiyor eğer böyle bir şey istiyorsan günlük speaking olarak maruz kalmak bu konuda yardımcı olabilirim
Bir de telaffuz konusunda
Seviyen nedir?
B1 yazılanı anlar çeviririm telafuz sıkıntı speaking yok grammer var kelime bilgisi idare eder writing güzel
Aslında sesli okurken ingilizce kitabı telaffuzum güzel ya ama konuşurken yok muhtemelen yabancı arkadaşım olmadığı için ya da günlük hayatta kullanmadığım için
Hocam dizi olarak Sitcom izle. B1 ögrencisi için iyidir.
Okumak içinde, senin Şu an artık Stage Books'lardan B1+ ya da B2 seviyeler okuman lazım. Herhangi ilgini çeken kitabı okuyabilirsin.
Dolly Alderton Ghosts.
Kartları dene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?