Müzik & Etkinlik İngilizce kitap tavsiye eder misiniz? simgee_yuuna Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İngilizce dilinde okuyabileceğim bir kitap önerir misiniz? 🌟Roman olursa daha iyi olur İngilizce kitap tavsiye eder misiniz? Cevapla Öneri Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Callmemistress Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Seviyen A2 B1 gibiyse Kidnapped, The Piano okuyabilirsin. 0 3 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Seviyem B1 B2 ama önerine bakicağim Yorumla Callmemistress +1 yıl B1 B2 ise Türkçesini beğendiğin pek çok dünya klasiğinin İngilizcesini de okuyabilirsin. Güliver in Gezileri, Dünyanın Merkezine Yolculuk, Beyaz Diş, Şeker Portakalı... Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Dünyanin Merkezine Yolculuk var ingilizcesi elimde ama hiç bakmadim bile Yorumla
Cleanman58 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Görünmez Adam (roman) :) 0 2 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl İlk defa duydum Yorumla Cleanman58 +1 yıl Umarım hoşuna gider :) Yorumla
ismimdensananee2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl sözlük daha iyi olur 0 1 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Translate var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Seviyen A2 B1 gibiyse Kidnapped, The Piano okuyabilirsin.
Seviyem B1 B2 ama önerine bakicağim
B1 B2 ise Türkçesini beğendiğin pek çok dünya klasiğinin İngilizcesini de okuyabilirsin. Güliver in Gezileri, Dünyanın Merkezine Yolculuk, Beyaz Diş, Şeker Portakalı...
Dünyanin Merkezine Yolculuk var ingilizcesi elimde ama hiç bakmadim bile
Görünmez Adam (roman) :)
İlk defa duydum
Umarım hoşuna gider :)
sözlük daha iyi olur
Translate var
Improbable