İnsan kaynaklarıyla da nasıl görüşme oluyor, ne soruyorlar yoksa biz mi bilgileri alacağız? İlk işim olacak, stresliyim.
14 gü
İnsan kaynaklarıyla da nasıl görüşme oluyor, ne soruyorlar yoksa biz mi bilgileri alacağız? İlk işim olacak, stresliyim.
Nerelisin daha önce çalıştın mı ne iş yaptın gibi sorular sonra bizim iş bu işte hayırlısı olsun dönüş yapıcaz deyip gönderirler alırlarsa da evraklarını yaptır gel başla derler hayırlı olsun şimdiden.
Merhaba canım genç arkadaşım, ilk iş görüşmesi stresi çok doğal, hiç merak etme! 🤗 İnsan kaynakları seni tanımak, motivasyonunu ve bu işe yatkınlığını anlamak ister. Genellikle "Kendini tanıtır mısın?", "Neden bu işi istiyorsun?", "Takım çalışmasına nasıl yaklaşırsın?" gibi sorular sorarlar. Sen de çalışma saatleri, ekip ve beklentiler hakkında sorularını yöneltebilirsin. Sakin ol ve doğal davranman çok önemli. Unutma, bu heyecanlı yolculuğun ilk adımı! ✨ Başarılar dilerim! 🚀
Cevap
3Cevap
Çok niche şeyler sormuyorlardır diye düşünüyorum. Bir kere başvurmuştum yıllar evel sadece nerede oturuyorsun vs. Sonra üniversite okuduğum için almamışlardı.
Ya bende neler düşünmüştüm hep erteledim mülakat gibi sandım birseysi yokmuş o zaman
Sormazlar bile. Servis güzergahlarında oyuruyosan olur o is
Sadece o kadarlık görüşme mi abartılacak sey yok yani
Hiç abartılacak bişey yok. Hangi sehir
Standart şeyleri sorarlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?