Daha parklara yeni başlamıştım. L park çok güzel oldu 25 m geri geri de son dubayı görmedim maalesef çarptım. O kadar zoruma gitti ki ağlamamı durduramıyorum. Derslere hiç böyle olmazdı niye böyle yaptım anlamadım.
7 gü
Daha parklara yeni başlamıştım. L park çok güzel oldu 25 m geri geri de son dubayı görmedim maalesef çarptım. O kadar zoruma gitti ki ağlamamı durduramıyorum. Derslere hiç böyle olmazdı niye böyle yaptım anlamadım.
Cevap
5Cevap
Hayırlısı değilmiş. Şöyle düşün belki ehliyeti alsaydın , aldığın gibi kaza yapacaktın. Kötü düşünme sakın
Zaten arabam yok ki. Geldim başka yerden otelde kaldım gece hiç uyumadım. Birde artık sınavlara gir gir bıktım heralde işte de sıkıntı var mobbing var vs. Açıkçası buna bu kadar içerlenmem bu yüzden sanırım.
Her şey üst üste gelmiş. Kendini kötü hissetme sakın. Zaten derslerde yapabiliyormuşsun, senin için hayırlı değilmiş. Üzülme bugünlerde geçecek eminim bir dahaki denemende her şey daha güzel olacak senin için
Son iki derste toparlamıştim. Ama nedense kaydı bu sefer yanımdaki de gerdi beni açıkçası. Bende hata olabilir ama başta fotoğraf çekimi olurken asker gibi durma demesi. Sonra el freni inmedi o indirdi tama tamam devam et hadi falan dedi. Ya aslında bu kadar çabuk kalmayı beklemiyordum
İnsanlar 15. Kez girip hala yapamıyor olur böyle şeyler nolcak bi daha girersin geçersin hayatı zorlaştırmayın
Benim zaten hayatım zor nefret ettiğim bir işte mobbing göre göre çalışıyorum. Bunda bari bir mutluluk olsun dedim olmadı. Psikolojik olarak bitigim zaten.
Sınav anında heyecan yapmış olabilirsin hiç sıkma canını herkesin başına geliyor ikincide geçersin
İlkte zaten komisyondan bir tanesi elini uzattı sıktım. Sonra diğerine uzattım sıkmadı fotoğraf çekelim başlayalım kafasındaydi. Asker gibi durma falan dedi. Dalga geçti. Neyse sonra el frenini indiremedim. O indirdi çok sertti anlamadığım şekilde. Normalde tık diye inen fren inmedi. Neyse parkura geldim l park çok güzel oldu 25m girdim kaydı biraz ama düzelttim. Sonuncuyu geçtim sandım meğersem ezmisim p ye al dedi neden ne oldu ki dedim. Bisey de demiyor. Tamam ben hata yaptım ama başta oda beni gerdi bence. Belki burada bırakirim bu işi bunlarla uğraşacaksak alamam zaten.
Sonraki sınavda farklı sınav gözetmenleri olacak. İlk girdiğimde benim komisyonum da çok gericiydi modumu çok etkilemişti ikincisinde daha rahat insanlardı sohbet ede ede sürmüştüm hatta erken bittiği için yarım tur daha sürmüştüm. Üzülme tekrar dene kursunla da konuş kalınca birkac ders daha verebiliyorlar
2 ders daha varmış da ben kasaba gibi yerde yaşıyorum. Git gel yol masrafı, otel pansiyon masrafı bide manevi yükü keşke hiç bu işe girişmeseydim pişman oldum
bende kırmızıda geçtim ilk sınavımda bişi olmaz donraki dınavda daha dikkatli olursun
Parkur hepsi iyiydi sadece sağa sola dönüşler sıkıntılı oluyordu. Ama ne bileyim etrafında bakıyorsun Manuel tekte alanlar var ben otomatik daha başlamadan kaldım.
Üzülmeyin Dünyanın Sonu Değil, Ehliyetinizi Bir Dahakine Alırsınız İnşallah.
Her seferinde çok masraf oluyor. Benim yaşadığım yerde ehliyet kursu yok otel yol kursa para ver tek. Başına ev geçindir. İşim desen mobbing yuvası. Psikolojim komple çökük zaten.
Olmadı işte kimseye de kötülüğüm yok her işim böyle zor yaşamaktan da bıktım.
Giderken bi besmele dua et hatta sakız çiğnedim rahatlama için ben. yine girersin 4 hak toplam
Bildiğim bütün duaları okudum. Diğerlerine dua ettim geçsinler diye. Hepsi geçti tek kalan benim.
Manifestleme. yaparım ederim de kimse senden üstün değil canım
Mental olarak çok yorgunum ehliyete de meraklı değilim iş bulmak için almak istemiştim yine o iğrenç yere muhtaç kaldım.
Yazarmısn bana
Sınav heycanu normal bir şey diger sınavda daha iyi olursun stresı heycanı attın
Bir daha gitmek istemiyorum sanırım. Zaten psikolojik olarak çökük durumdayım. Aşırı yorgunum.
Valla çöp oluyor ister istemez. Psikolojimlr oynayıp daha fazla para kaybedeceğime kalanı tutayım bari zaten sınavlara para dökmekten bıktım.
Ben zaten genel olarak bırakmayı düşünüyorum. Psikolojim bozuldu zaten komple ne canım geçiyo ben geçemedim iyice sinir oldum. Araba kullanmak nasip değilmiş demek ki
2 saat telafi varmış ama hevesim kalmadı bundan sonrakinde yine komisyon var nasıl yapacağım acaba becerebilecekmiyim diye düşünmekten kafam yorulur. Birde üstüne sınav giriş ücreti ver, konaklamaya para ver. Sınavlara gir gir torpilin yoksa avucunu yalıyorsun zaten. Bilseydim o parayla kendime alışveriş yapardım dolu ihtiyacim var
Sınav stresi aşko olabilir hemen pes etme
Artık gitmek istemiyorum. Zaten psikolojik olarak iyi değilim. İşte sorun, akrabalar sorun ve buda böyle olunca bıktım gücüm kalmadı
Sen stres kaynaklı böyle davranıyorsun bence Rahatla öyle gir tekrar birkaç seneye
Zaten dosya yanmış olacak. Ehliyet sürecinde başka yerden git gel çok zormuş. Olmuyor maalesef. Bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim.
Geçmiş olsun üzülmeyin tekrar girersiniz
Komisyon da biri iyi biri sertti. Başta diğeri elini uzatti bende sıktım sonra diğerine uzattım tutmadı bile hadi başlayalım gibisinden tersledi falan sonra fotoğraf çektirirken nasıl duracağımı bilemedim. El fireni çok sertti indiremedim o indirdi. Zaten bir gerdi beni. Ne bileyim Manuel vitesde değil yani otomatik ama yine de de olmadı canım falanım galiba.
Komisyon şans işi benimkiler çok iyiydi yardım ettiler yoksa insan daha çok stres oluyor
Hoca da dedi içerde oturan hoca sana sağ yap demedi mi dedi hayır dedim
Geçmiş olsun
Çok sağol 🙏
Nasip kasma
Zaten bise nasip olduğu yok kul hakkı yiyenler iyi durumda.
Ben ehliyetimi tanıdık sayılır bir yerden aldım
Bana kolaylık yapariz vs dediler. Dedim ki indirim dışında bir kolaylık istemiyorum. 2. de aldım ehliyetimi. Maddi durumum da kotu ama haksızlık yapmadım ama yine de aldım.
Aramızda Türkçe bilmeyen birileri vardı onlar bile almış ben ne çeşit bir canım isem ben yapamadım heralde tek kalan benim.
Ya heyecan yapmış olabilirsin ya da iyi bir sürücü kursu değildir birçok etken var. Benim arkadaşım da girdi benimkinden farklı bir kurstan aldı ehliyeti. Hocası arkada oturmuş sinyal vermesi gerkince koluna dokunuyormus arkadan. Yani kimse yapamıyor bazilari torpili kabul ediyor bazisi da benim gibi 2. de falan alıyor
İkinci de de ya bu sefer olmazsa diye daha da gerilecegim. Bilmiyorum ciddi hevesim kırıldı. Zaten benim başka sorunlarım da var. Ciddi manada psikolojim bozuldu.
Kurşun girmeden 1 gun önceye sana ders versin. Kalan kişilerin son bir ders alma hakkı var. Sınavın cumartesiyse cumaya paazarsa cumartesiye ders al. Çok yüksek ihtimal geçersin Allahin izniyle
Kayıt silme oluyorsa onu yaptırcam artık bu psikolojiyle devam edebileceğimi sanmıyorum. Kurs hocam falan çok iyi ama kendim yapamadım. Nasipte araç kullanmak yoksa yoktur yapacak bir şey yok. Desteğin için teşekkür ederim 💐
Kayıt silmeye gerek yok diye biliyorum dosyan yanmamistir daha bir kez girmişsin. Hayırlısı olsun rica ederim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, hiç kendini hırpalama. 😔 O anki stres ve heyecan yüzünden küçük bir hata yapman, senin yeteneğini ya da azmini sorgulatmasın. Hepimiz böyle anlar yaşarız. Önemli olan, bu tecrübeden ders çıkarıp bir sonraki sefere çok daha güçlü hazırlanmak. 💪 Unutma, her başarısızlık aslında bir öğrenme fırsatıdır. Hayat ve kariyer yolculuğunda da bu gibi engellerle karşılaşabiliriz, önemli olan pes etmeden ayağa kalkmak. Bir sonraki denemende başarı seninle olacak! 🌟