Çocukken beni üstün zekalı falan mı sanmışlar bunlar ya olm normal bir çocukluk mu bunlar?

Vallahi aptalın tekiyim öyle olmasam burada işim ne hem aksine zeki olsam Harvard'da zengin oğlanları ayartıyor olurdum. Neyse ilkokulda anaokuluna yazılmaya gittim müdür bu kızın bakışları cin gibi dedi (bizim face kartın başımıza iş açış şekli) anaokulu yerine birinci sınıfa yazdırdı sonra bir emin olamadı mı ne eğer yapamazsa baştan alırız diye de garanti verdi bildiğiniz resmi denek oldum geçtim mi geçtim hatta biraz karışık oralar bir hocam vardı ilk öğretmenim biraz onunla okudum falan iyi kadındı sonra 1 ay okula gidemedim gittiğimde şubemi değiştirdi müdür hfjsşkf bu ilk öğretmenim bunu fark edince tuttu elimden kendi sınıfına kaçırdı önde ben ve ilk öğretmenim arkada annem onun arkasında müdür bayağı koşultuk sonra müdürle öğretmen kavga etti bildiğin öğretmen tüm zeki çocukları alıyorsunuz alın ama bu çocuğu bırakmam dedi (kıçımda bok vardır muhtemelen 5 yaşındayım yani değmezdi bence) okuduk falan filan hoca gitti başkası geldi artistlik olsun diye gezegen sıralamalarını ezberledim (ciasal entel dantellik) tahtaya çizip yazıyordum abi kendi halimde hoca demesin mi bu kız zeki ulan ne alaka fen kitabının kapağında yazıyor zaten jsaljdla diğer sınıftan hocalar gelip özel soru çözdürüyorlardı sorularda bozuktu bir soruda iki aynı şık vardı ben bunu deyince aaa ohaaa cidden zeki falan yapıyorlardı ulan ya hdaljflasjlfaşps

Çocukken beni üstün zekalı falan mı sanmışlar bunlar ya olm normal bir çocukluk mu bunlar?