Evet arkadaşlar sadece tahmin :D Son ygs öğrencisiyiz büyük ihtimalle seneye sınav sistemi değişecek, acaba sonuz diye kolay mı olur. Yoksa zor mu?
ZOR
KOLAY
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bu yıl üniversite taban puanlarını yukarı çektiler. kaliteyi artırmak adına yani daha da zorlaşıcak. bu durumda çok kolay bir sınav olmicak. kaliteyi artıralım deyip taban puanlarını yukarı taşırken bunları söyleyip sınavlarıda pek kolay yapacaklarını sanmam çünkü tezat olur. kendi söyledikleriyle çelişirler
Kolay olacak geçen sene çok kolaydı
İnşşallah :)
ya bir şey diyim mi bazıları bilerek zor der ki ddaha cok stres ol diye bence normal denemye giriyormus gibi gir. rahat ol relax: D
Sinavsistemleri. com adresindeki hoca bu sene kolay bekliyor soruları. Kendisine sonuna kadar güveniyorum.
Cevap
10Cevap
geçen sene kolaymış bu sene zor olur bir sene zor bir sene kolay oluyo çünkü
Bu sene dershaneler hazırlamayacağından dolayı kolay olacak diye biliyorum.
Zor olucak bir ssene kolay bir sene zor oluyor ama gecen seneye kolay diyenler normal denemelerinden 5 net assagi yazsinlar matematiklerine
Yapılan açıklamaya göre yine Ygs - Lys sistemi olacakmış
Tayyyibin karıştığı her iş zor olur diye düşünüyorum bence zorlanacağız
2011 2012 kolaydı
2013 2014 zordu
2015 2016 kolay olucak yırttık :D
Son sefer ya kesin zor sorarlar milleti yakacaklar işte
ygs kolay millete edeniyatla mat 2 den geçirirler genelde
Kolay ya da zor olsa ne olur? Sen bu YGS Sınavı yazılmaz. YGS başlı başına bir sınavdır. İki kez sınav deme mantığı nereden geliyor? Bu kafayla sınava filan girme bence sen.
Öz dilin bu senin. ana dilin. Daha dikkatli olmalısın küçüğüm. Ama bu kafayla Türkçeden bir şey yapamayacağın aşikar. Kasma kendini. Boşa umutlanma. :)
Bu kadar takıntılı olmasan bence iyi olur. Küçüğüm dediğine göre benden yaşça büyük olmalısın. Ama zeka için aynı şeyi söyleyemiycem üzgünüm. Evet bu benim dilim ve sen burada yaptığım bir yanlışlık yüzünden beni bu şekilde yargılayamazsın. Şimdi istediğin kadar egonu tatmin edebilirsin, inan bana umursamıyorum :)
Kim? Sen mi umursamıyorsun? Neredeyse depresyona doğru gidiyorsun, sevgili küçüğüm. Aaahh, depresyona da girmiş olabilirsin. Arkadaşlarını ara hemen. Moralini düzeltsinler. :)
At yetiştiriciliği diye bir bölüm var ise onu oku... :)
Zor Ygs olmaz her sene kolay oluyor
Kolay olucak ben hazırladım soruları
Çalışan insana hiç birşey zor değildir :)
çok kazık olcakmış :D hihihihi :D
İnşaAllah kazanırsınız.
yani çalışna kolay
Kolaydır Herhalde.
kolay olur diyor herkes
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar